sobekkk Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Moje pytanie troche nie na temat ale związane z FMX. Jak wygląda Three-Sixty i na czym polega? a niejest to "zwykla" 360 ? moglby ktos wymienic triki FMX i mniejwiecej opisac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Mi sie wydaje ze to jest przekręcanie sie w poziomie nad motocyklem o 360 stopni wokół własnej osi. Ta sztuczka jest wykonywana przez Nate’a Adamsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ta sztuczka jest wykonywana przez Nate’a Adamsa.Pastrana na nitrco circus tez to cwiczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 NC II i III - za*eb*ste filmy oglądałem je po 3 razy 8) najlepszy jest double backflip :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ale ogólnie film fajny tylko dzieki niemu już nie lubie charmichaela ( czy jak to sie pisze), Bubba leżał praktycznie nieprzytomny a ten odrzucil jego motocykl cośtam pokrzyczal i pojechał dalej. Postawa bardzo niesportowa,Scena z wyścigu w 48 minucie.Wie ktoś może co to za utworek leci a końcu w drugiej czesci jak Bartram stawia motocykl na stojaku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ale nie ma co sie dziwic miał powody zeby sie zdenerwować, no ale mimo wszystko nie wygladało to za ładnie, a ciekawe jaka by sytuacja zaistniała gdyby Bubba, odrazu wstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ale nie ma co sie dziwic miał powody zeby sie zdenerwować, To jest wyczynowy sport na wysokim poziomie więc tu sie może wszytko stać a Bubba specjalnie tego nie zrobił. Wg mnie to jakby Ricky był fair play to by chociaz spytał sie czy nic mu nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ale ogólnie film fajny tylko dzieki niemu już nie lubie charmichaela ( czy jak to sie pisze), Bubba leżał praktycznie nieprzytomny a ten odrzucil jego motocykl cośtam pokrzyczal i pojechał dalej. Postawa bardzo niesportowa, Dokladnie jeszcze go chyba pierdoln*l motocykle w cymbał :| Wie ktoś może co to za utworek leci a końcu w drugiej czesci jak Bartram stawia motocykl na stojaku??Mam ja gdzies na dysku zaraz Ci podam tytul EDIT:Phunk Junkeez - People Following Me <--- tak to mam nazwane na dysku. A tak wogole to ta scena pod koniec NC2 mi sie cholernie podoba, jest strasznie prosta ale pieknie konczy film :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Słuchajcie ma ktos link torrent?Np. do BitComet'a?Chodzi oczywiscie o nc3 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Słuchajcie ma ktos link torrent?Np. do BitComet'a?Chodzi oczywiscie o nc3 Ej ale po co robic problem skoro film jest na eMule i wiadomo ze dziala? :D POzatym szanowny uzytkownik Hormon (pzdr :D ) wysyla filmik na DVD za jakies psie pieniadze takze mozesz sie z nim dogadac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ej nie mam zadnego eMule i rowniez zamiaru tego instalowac.Dvd rowniez nie mam-biedny jestem. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 DIT:Phunk Junkeez - People Following Me <--- tak to mam nazwane na dysku. A tak wogole to ta scena pod koniec NC2 mi sie cholernie podoba, jest strasznie prosta ale pieknie konczy film Dzieki. Ta scena mnie normlanie rozwala - jest suer ujęcie + ta zajefajna muzyczka. Spróbuje takie coś kawa zrobić i jak si enaucze to zrobie scenke własnie z tą muzyczką. aaah te mażenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dzieki. Ta scena mnie normlanie rozwala - jest suer ujęcie + ta zajefajna muzyczka. Spróbuje takie coś kawa zrobić i jak si enaucze to zrobie scenke własnie z tą muzyczką. aaah te mażenia Wierze w Ciebie :mrgreen: Ej nie mam zadnego eMule i rowniez zamiaru tego instalowac.Przykro mi ale film sam do Ciebie nie przyjdzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Widze ze rozwinela sie dyskusja o jezdzie fairplay w mx i sx nie wiem czy cos takiego wogole istnieje ,mowa tu o rywalizacji Chad Reed vs Ricky Charmichael ,i ogolnie innych zawodnikow > oni naprawde ostro walcza i tam nie ma czasu na sentymenty > wiem ze to jest dziwne ,ale taki juz jest ten sport i zeby wygrac oprocz extra sprzetu . techniki trzeba byc jeszcze sprytnym i twardym , Pojedynki Panów z numerami 4 i 22 sa bardzo zaciekle i ciekawe , wyglada to tak jakby oni sie nie nawidzili :] jestem ciekaw czy tak samo jest poza torem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 poza torem pewnie sie przyjaznia :D Moim zdaniem tez powinien sie zaptac ale czy jadac np po mistrzostwo ktos mysli czy pytac sie swojego wroga czy nic mu nie jest ? Wsiada i leci. Gdyby przegral to napewno poczulby to finasowo (sponsorzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi