Nitomen Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 jak sa tylko 2 zrodla to se dluuugo poczekacie :P Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ak sa tylko 2 zrodla to se dluuugo poczekacie SmileJa juz mam 4 :P Ale i tak nie idzie :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 jak sa tylko 2 zrodla to se dluuugo poczekacie Nie martw sie jest tylu chetnych ze jak u nich ruszy to u nas odrazu bedzie wiecej zrodel :P . Trzeba czekac, az wejdzie osoba ktora ma caly film udostepniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 No ale to chyba dziwne ze wszystkim sie zatrzymalo na 391mb :!: Czemu?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 bo ten co ma pelna wersje jest caly czas offline. A ty sciagnales te 391mb od tego co sciagnal od tego co ma pelna ale nie moze wiecej bo tamtego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja ściągnąłem niedawno NC2 i działa mi tylko, że dźwięk strasznie przycina. Ktoś wie może od czego to zależy? Zainstalowałem nawe kodeki i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja ściągnąłem niedawno NC2 i działa mi tylko' date=' że dźwięk strasznie przycina. Ktoś wie może od czego to zależy? Zainstalowałem nawe kodeki i to samo.[/quote']MI sie w winampie tnie a w Windows Media Player jest ok takze sprobuj zmienic program :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zapuszczajcie e-Mule w tym momęcie jest widzialny pełen plik, leci jak szalone u mnie nie schodzi poniżej 40 Kb/s .Przez kilka minut sciągneło mi się ponad 50Mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Przystopujcie troche z dzieleniem się waszymi postępami w ściąganiu :D Jak się ściągnie to wtedy dopiero wymieniajcie poglądy.Oczywiście jakies problemy w oglądaniu czy coś rozumiem. Ale pare wypowiedzi na temat kto ile % ma to zalatuje naprawde spamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 sciągną ktos?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Byłem na stronie POLand Position i dowiedziałem się, że film kosztuje prawie 120zł (z kosztami wysyłki) i powiem szczerze że mnie zatkało. Rozumiem że film jest zajebisty ale 116 zł to "lekkie" przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Czy komuś zatrzymało się ściąganie na 471 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Panowie cierpliwosci!! Trzeba po prostu troche poczekac. MI sie zatrzymalo sciaganie na 567,88mb i nie panikuje. Mam nadzieje ze w swieta obejrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Byłem na stronie POLand Position i dowiedziałem się' date=' że film kosztuje prawie 120zł (z kosztami wysyłki) i powiem szczerze że mnie zatkało. Rozumiem że film jest zajebisty ale 116 zł to "lekkie" przegięcie.[/quote'] Jakie przegiecie wszsytkie filmy tego typu sa wlasnie w tym przedziale cenowym 29$ musi byc :] Ja kupilem wlasnie ten filmik z Pol And Position i nie zaluje byl warty tej kasy :!: :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Nie denerwój się. Mowie tylko że jak dla mnie 120zł za film to dużo za dużo. Totalna zdziera krótko mówiąc (tak jak wszystkie tego typu filmy). Dlatego kazaa i emule ROX. Dla przykładu mam na kopie 10 części (prawie) Crusty demons of dirt. Gdybym każdą kupił w sklepie zapłaciłbym lekko 1000zł. Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi