Adam Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Szukam informacji na temat wyświetlaczy biegów dostępnych teraz w sprzedaży. Urządzenie będzie używane w Suzuki Hayabusa. Prosze o opinie użytkowników i mniej wiecej opis na jakiej zasadzie działa to urządzenie. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_człowiek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Kiedyś widziałem takie coś w chi.nskim chopperze (3 tys nowy z gwarancją :P ) i to chyba na takiej samej zasadzie jak wyświetlanie luzu w simkach czy MZ-tach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Szukam informacji na temat wyświetlaczy biegów dostępnych teraz w sprzedaży. Urządzenie będzie używane w Suzuki Hayabusa. Tak sie mi wydaje ze kierowca Hayabusy powinien byc na tyle doswiadczony ze wyswietlacz mu bedzie nie potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak sie mi wydaje ze kierowca Hayabusy powinien byc na tyle doswiadczony ze wyswietlacz mu bedzie nie potrzebny... Aha... zapomniałem dopisać. Za głupie komentarze dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Szukam informacji na temat wyświetlaczy biegów dostępnych teraz w sprzedaży. Urządzenie będzie używane w Suzuki Hayabusa. Tak sie mi wydaje ze kierowca Hayabusy powinien byc na tyle doswiadczony ze wyswietlacz mu bedzie nie potrzebny... a jezdziles z czyms co ma wyswietlacz czy tak tylko sobie klepiesz ?nie jest to rzecz niezbedna do jazdy, o czym kazdy wie ale wygodna. Ojro tutaj masz dokladny >> opis << Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_człowiek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mam w ksiązce napisane jak to działa jutro ci napisze bo disij mi sie nie chce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mam w ksiązce napisane jak to działa jutro ci napisze bo disij mi sie nie chce :P No kolego mozesz napisac? Z gory dzieki. W jakiej ksiazce masz to opisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 A może ktoś wie gdzie można taki licznik kupic ? Zawsze chciałem taki bajer ;p Znalazłem ale troche drogi ; http://www.cyberx.pl/kch/dynotech/acumen.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zatkało mnie jak zobaczyłem cenę 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_człowiek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mam w ksiązce napisane jak to działa jutro ci napisze bo disij mi sie nie chce :D No kolego mozesz napisac? Z gory dzieki. W jakiej ksiazce masz to opisane?W Jeżdże motorowerem simson. ale niestety nie opisują jak działa ten wskaźnik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Troche drogo za malutki LCD ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ciekawe czy ktoś to kupuje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ciekawe czy ktoś to kupuje :roll: Coś mi się wydaje, że wiecej osob niż myslisz. Rzecz jest bardzo wygodna a wydatek jednorazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Że jest przydatna to wieże zwłaszcza w 600ccm(w dół) gdzie często zmienia sie biegi.Ale no troche przesadzili za 200 zl to jeszcze ale tam ponad 600 ? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 MI się zdaje, że napewno mozna kupic taniej 8) Bo przecież nie mąttowali by bajerka za 600 w motocyklu za 3000zl :D Trzeba by sie bylo dowiedziec w tych sklepach co te tanie motorki z Chin sprzedaja, albo w serwisie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi