Zbyszekm Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witaminteresuje mnie taka sprawa jak w temacie. Dokladnie to chodzi mi wykonanie elementów z tego wlaśnie tworzywa. Slyszałem też gdziesz o matach z włókna węglowego ale nie za bardzo wiem gdzie takie coś można dostać, no i ostatnia kwestia. Jakie są sposoby na wykonanie elementów carbonowych do motocykli?? Podzieli się ktoś swoją wiedzą ze mna??Dzieki wiedziałem ze moge na was liczyć!!!PS jeśli dobrze pojdzie to zamierzam zrobić sobie pare dodatków do mojej maszynki i zamienić ją w Street"a !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 poczytaj tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=carbonczasami warto zajżeć do wyszukiwarki...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Prawda, masz racje.moge jedynie powiedzieć ze nie pamietam ile juz razy wpisywałem w Google rozne znane mi nazwy Carbonu lub rzeczy temu podobnych, niestety Internet to smietnik z wieloma niepotrzebnymi informacjami a to co cie najbardziej interecuje to gdzies umyka...Mimo wszystko dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi