bwoj Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Planuje w swoim Vulcanie przerobienie układu wydechowgo na jedną stronę, zastanawiam się czy, można dopasować wydechy od innego modelu motocykla?. Może jest Ktoś na Forum kto może mi coś podpowiedzieć na ten temat ? Z góry dziękuję i pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Planuje w swoim Vulcanie przerobienie układu wydechowgo na jedną stronę' date=' zastanawiam się czy, można dopasować wydechy od innego modelu motocykla?.[/quote'] Od innego motocykla raczej nie dopasujesz. Jedyne wyjście jakie mi przychodzi do głowy to zrobienie od podstaw nowych kolanek (lub kupienie gotowego wydechu na jedną stronę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Szukałem na ostatniej giełdzie motocyklowej we Wrocławiu, trudno dostać co kolwiek do tego modelu. Znalaałem jedną firmę z Poznania ale powiedzieli mi że do tego modelu mogą zrobić tylko na wzór.A jeżeli chodzi o gotowy układ wydechowy na jedną stronę to nic na ten temat nie słyszałem. Mógł byś coś więcej na ten temat napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Niemógłbym. Nie interesowałem się nigdy akcesoriami do tego modelu.Poszukaj firmy która dorabia wydechy i napewno zrobią Ci taki wydech jaki bedziesz chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Szaleństwo :?:Zastanawiałeś się jak to będzie wyglądać :?: Właściwie... jak wykombinujesz coś ciekawego...Czekam na efekty, daj znać jak zrobisz.A jak inne ubranka dla wulkanka :?: Masz szybę lub gmole? nie jest łatwo coś dostać do 750-tki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji,ostatnio na ebayu namierzyłem super wydechy "cobra" za rozsądną cenę, zastanawiam się nad sprowadzeniem ich (niestety aż z Anglii), co do innych dodatków to bardzo duży wybór do tego modelu jest na stronach niemieckich i o dziwo ceny bardziej przystępne niż u Nas pzdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 bardzo duży wybór do tego modelu jest na stronach niemieckich i o dziwo ceny bardziej przystępne niż u Nas dokładnie jak do VN800 - jak oni to robią? :D Jak kupisz coś na ebayu, daj znać ile wyszła przesyłka. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 :D np. sprowadzenie kompletnego układu wydechowego z Anglii to koszt 45 funtów, przesyłka ubezpieczona z Niemiec około 20 euro (większe przesyłki ), co przy cenach za części i tak jest opłacalnepzdr :D [ Dopisane: 22-01-2006, 04:00 ]Szaleństwo Zastanawiałeś się jak to będzie wyglądać Właściwie... jak wykombinujesz coś ciekawego... Czekam na efekty, daj znać jak zrobisz. Właśnie się zdecydowałem :D , wydechy będą z jednej strony , jak będzie gotowe puszczę fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi