marcinMTX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No kompreja nie jast taka zla a mogla by byc lepsza. Jest tak mniej wiecej na srednim poziomie ale wiem ze powienna byc troszke lepsza bo mialem tez inne motorki i w nie ktorych byla lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris3 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ponawiam moje pytanie: czy wasze mtx 80 tez sie kreca podczas jazdy tylko do 8 tys czy moze wiecej prosze o odpowiedz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja tam nie wiem bo u mnie mam odlaczony obrotomierz ale zdaje mi sie ze wiecej niz 8 sie nie kreci przynajmniej tak jest u mnie Moj moto jest raczej zablokowany bo o 1 do 3 ładnie idzie ale juz dalej ciezko sie rozpedza to raczej ma blokady a nie mam pojecia jak go odblokowac bo na necie nie ma takich poradnikow jak do DT no ale na takim trzeba sobie jakos radzic moze pozniej uda sie cos wykabinowac z ta blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Moja w terenie typu błoto, piach też potrafi wciągnąć ponad 7l. To całkiem normalne. A co do blokowania, to nie słyszałem, żeby MTX-y były blokowane. Jedyne co mają to chyba lejek w dyfurorze a poza tym nic. Zobacz w dowodzie jaką masz moc. 125 ccm powinna mieć 20 KM. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Sa blokowane chyba. Ja w dowodzie nie moge zobaczyc bo mam zarejstrowany na motorower i mam wpisane tylko 2,00 kW i 49,00cm3 ale i tak jak bym mial wpisane normalnie to moto moze byc zablokowane. A z tego co czytalem to te motorki sa blokowane tak samo jak yamaha DT Ma ktos na sprzedasz czesci silnikowe do mtx 80 powietrze?? prosze pisac bo potrzebuje pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam ma moze ktos jakis schemacik jak zlozyc skrzynie biegow w mtx 80?? jak ktos ma to bym prosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 mtx 80 byla chyba blokowana zwezjka w dyfuzorze przynajmniej ja mam slady po rozpruciu i spawaniu (na moim dyfuzorze pisze bodajrze honda g80) a też mam powietrzaka powietrzak kręci 11tys na luzie na pierwszych biegach też Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Kupilem olej http://allegro.pl/item470292582_olej_castr...2t_orginal.html jak myslicie bedzie dobry do mtx?? w jakich proporcjach mam go lac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 tej proporcji każdy leje ile chce i uważa że dobrze :D 1:30-1:50 ile uważasz za stosowne zaraz odezwą sie tysiące głosów że nie tak bo tak itd :D było kupić midlanda za tą kase miałbyś 1.2l pólsysntetyka :D ja leje tak pi razy drzwi między 1:30 a 1:40 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Słuchajcie mam problem z moim mtx. Nie chce mi wogole odpalac jak jest zimny jak juz odpali na pycha to chodzi elegancko i jako go rozgrzeje to odpala na pierwszego kopa. Zimnego wogole nie idzie odpalic swieca jest sucha i nie odpala wystarczy pchnac 5-8 metrow i odpala. Co moze z nim byc nie tak??? Jak mogl bym to zrobic zeby odpalal?? I co nie wie nikt co jest grane z moim motorem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ssanie sprawne ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No wlasnie nie wiem gdzie tam w tym motorze jest ssanie?? No mi sie wydaje ze to wina ssania jest ale nie wiem jak mam to sprawdzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ssanie jest po lewej stronie gaźnika, jak wyciągniesz je to motor zasysa więcej paliwa, jak wciśniesz to wyłączasz ssanie. Jeżeli nie przez ssanie honda Ci nie odpala na zimnym silniku, spróbuj wyregulować gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 tak jak kolega napisał taki plastik pisze na nim choke i to wtciągasz i masz właczone ssanie...... moja np zimna bez ssania nie odpali jeszcze w takie temepratury jak są teraz........musisz choćby na 1 sek wciągnąc ssanie i jak odpali puścić.... jak sprawdzić ?? jak na zimnym silniku pociągniesz ten pierdylnik to powinny wzrosnąc obroty a na ciepłym po pociągnieciu za to powinna zgasnąć Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTX Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Na ssaniu tez nie odpalal ale przeciscilem gaznik i jak mam wlaczone ssanie to teraz odpala ale bez gazu na wolnych bez problemu odpala na ssani... wielkie dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi