maxt Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 planuje zakup białego czerepa. ponoć źle się kojarzy i może być błędnie identyfikowany. co Forumowicze na ten temat? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jak Ci sie podoba i znajdziesz dobrą oferte to nie widze problemu.Jak zakupisz forumowa kamizelke i ten kask to nie bedziesz mial problemow w korkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 faktycznie brakowalo mi czegoś co uzupełni strój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Biały kask, kamizelka forumowa, czarne moto( białe byłoby nazbyt extremalne ) i świat należy do Ciebie.Kolega tak jeździ, tylko bez oczojebki ale za to w czarnym kombi Vanucci z białymi wstawkami. Z 50m wygląda jak policmajster :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja mam biały kask i czasami jak gdzieś jedziemy z Hubertem to robimy sobie jaja z puszkarzy. A poważnie to biały garnek jest z daleka widoczny, nawet w szarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja też od niedawna jeżdzę w białym :D http://www.bikepics.com/pics/pics/ktm-125e...pics-457494.jpg Bardzo mi się podoba. Jest indywidualny i w całej swojej prostocie wyróżnia się spośród innych "wzorkowanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Filu masz takie same gogle jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi