Bari Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jak myslicie powinno sie robic jakas rozgrzewke przed jazda na 1 kole ? Wlasnie wrocilem z placu (trenowalem sobie jakies 40 min) i cos mi lewa dlon spuchla :? (pewnie sobie jakiegos palucha wybilem ;)) . Wiele osob (ktore znam) nie robi zadnej rozgrzewki . Czy to strata czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcel Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jeżeli czujesz motocykl to żadna rozgrzewka nie jest Ci potrzebna :lol: ale zeby jeździć aż Ci łapa spuchnie to trochu głupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie no nie mysl sobie ze jezdzilem az do bolu ;) poprostu sobie nadwyrezylem dlon bo troche zle wyregulowalem hamulec :P (tak mi sie zdaje ze byl tego powod ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 mnie zawsze bolą plecy i troche biceps, ale to normalka jezeli nie cwiczysz na silowni albo nagle zaczynasz jakiegos dnia intensywnie cwiczyc jazdę na kole na motocyklu(lub biegu) gdzie trzeba troche szarpnąć. Jednak w miare regularnosci treningow ból przechodzi.Rozgrzewki nie robiepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja bym jednak zrobil krótką rozgrzewke,chociaz 5 minut,co by mięśnie rozruszać.Bo tak na zimno,to nie trudno o nadwyrężenie mięśni.Nawet krótka rozgrzewka jak na WF'ie.Bo nie mówie o rozgrzewkach przed prawdziwymi trenngami,gdzie sama rozgrzewka trwa 30 minut ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Lewa dłoń od źle wyrególowanego hamulca :roll: To po jakiemu Ty jeździsz ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Hehe moze sie myle ze od tego , ale troche za ciezko mialem ustawionego a uzywam tylko 2 palcow :D Nie znam sie tam na tej dziedzinie (nawet nie wiem jak ja nazwac :-D ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Rozgrzewka zawsze jest potrzebna tylko róznie wygląda...Normalka że stunt jest barzo wycieńczajacy chociaż moze nie wygląda. Ja kondycje mam niezła a po ostrej 15-20minutowej sesji jestem mokry jak mysz i musze zwolnić tempo żeby załapać oddech i ulżyć troche mięśniom... Przed samą jazda typowej rozgrzewki nie robie chociaż wcale nie znaczy ze to zły pomysł. Tak czy siak nigdy nie wsiadam na motor i od pierwszych minut nie daje na 100%. Zawsze trzeba kilka-kilkanaście minut żeby sie wczuć, rozgrząć i zacżąc jeźzić na 101%swoich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Lewa dłoń od źle wyrególowanego hamulca To po jakiemu Ty jeździsz ?W skuterach w lewej lapie jest tylni hampel, a jak smigasz na kole to go uzywasz przeciez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 W takim razie zwracam honor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi