Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mógłbys dodać czarne felgi i lagi oraz złote piasty jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Strzalek_t och jak chcialbym taki wydecj u siebie widziec i czarne fele ;) tak apropo to fajnie ci to wyszlo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mi się nie podoba Nic nie zmieniłeś prawie' date=' tylko inny kolorek 15min pracy Mogłeś zmienić krztałt plastków zmienić kolor felg ... Kiedyś się w to bawiłem to troszeczke wiem[/quote']Hahahahahaha no to dawaj Ty coś zamieść' date=' bo przechwalać to sie każdy może ;) . Jestem ciekaw co Ci wyjdzie[/quote'] Ale ja robiłem samochody. Ale jakby co to chętnie pomoge a tu stronki gdzie znajdziecie Tutoriale: http://www.vt.hapay.plhttp://www.photoshopjunkie.com/tutorialshttp://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htmhttp://www.photoshopchop.com/forum/forumdi...isplay.php?f=14 Ale enduroguy wyzwałeś mnie do tablicy: będę miał czas i wene to coś zrobie zaprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 piasektt pokaż coś lepszego to pogadamy. Samo zaznaczanie dużo czasu zajmuje, a musiałem zaznaczać sporo rzeczy. No i nie za bardzo wiedziałem jak zrobić karbon, ale tu pomógł mi tutorial ;). Jutro ( bo dzisiaj mi się już nie chce :P ) zrobie poprawki i pokaże Wam. Mysle, że jęśli mi to fajnie wyjdzie to dodam złote piasty, czarne fele i pokombinuje z elementami silnika. Co sądzicie o karbonowym wachaczu? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 piasektt pokaż coś lepszego to pogadamy. Samo zaznaczanie dużo czasu zajmuje' date=' a musiałem zaznaczać sporo rzeczy. No i nie za bardzo wiedziałem jak zrobić karbon, ale tu pomógł mi tutorial ;). Jutro ( bo dzisiaj mi się już nie chce :P ) zrobie poprawki i pokaże Wam. Mysle, że jęśli mi to fajnie wyjdzie to dodam złote piasty, czarne fele i pokombinuje z elementami silnika. Co sądzicie o karbonowym wachaczu? :twisted:[/quote'] Pamiętaj że są różne lassa i do każdej czyności wybierasz inne i nie mów mi że zaznaczenie zajeło Ci 1godzine bo w to nie uwierze. Zaznaczenie trwa, a wstawienie karbonu to już 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Co sądzicie o karbonowym wachaczu? Twisted Evil Troche za dużo tego będzie Z ramą i wachaczem możesz spróbować sie pobawić tak jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Co sądzicie o karbonowym wachaczu?bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ludzie sie mecza a strzalek wrzuca gotowe fotki realnych sprzetow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ale mi sie wdaje ze kolega remy bardzo sie nameczyl przy amortyzatorze przednim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Amortyzator przedni to akurat najłatwiej było zaznaczyć. Używam zazwyczaj lassa wielokątnego bo mi tak najwygodniej, czasami tylko używam szybkiej maski. Długo mi to zajęło mi próbowałem zrobić karbon na białym,ale do tej pory mi nie wyszedł :/. Jak już doszedłem do wprawy to faktycznie zajmowało mi to bardzo krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 a ja sie troche dziwie ze 3 h sleczales nad zmiana kolory i paroma detalami ;) efekt spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No może troche przesadziłem z tymi 3 godzinami. Zajęło mi to gdzieś tak 2.5h tylko, że nie siedziałem non stop przy kompie bo w między czasie robiłem jeszcze kilka innych rzeczy ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mi się tez podoba,musze sobie photo shopa ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Amortyzator przedni to akurat najłatwiej było zaznaczyć. Używam zazwyczaj lassa wielokątnego bo mi tak najwygodniej' date=' czasami tylko używam szybkiej maski. Długo mi to zajęło mi próbowałem zrobić karbon na białym,ale do tej pory mi nie wyszedł :/. Jak już doszedłem do wprawy to faktycznie zajmowało mi to bardzo krótko.[/quote'] Używaj magnetica do motocykli będzie lepszy , dojdziesz do wprawy, przydaje się myszka z dużą czułścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie powiem, fajne ;). Jutro bede miec Photoshopa i zaczynam się bawić. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi