Buła Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 witam,według mnie powinienes obejrzec,przejechac sie kazdym z tych modeli wtedy zobaczysz który bardziej badzie Ci pasował,a co do wyboru to nie moge nic polecic bo nie miałem styczności z zadnym z tych modeli,poza banditem,znajomy miał i sobie chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 A moze Hornet 900 faktycznie' date=' jest na wtrysku wiec nie powinien duzo palic....[/quote'] A ten znów o spalaniu.... myślałeś o BMW GS 650?? podobno poniżej setki da radę zmieścić się w 3 litrach albo CB 500 też poniżej 4 wyjdzie... Zastanawiam się co wybrać mercedesa s 600 czy jaguara XJ12 a moze cayenne? tylko które z nich spali najmniej bo to ważne i czy zmieści mi się w 10 l/100 :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 polecam rower rometa :-D ładny, ludzie sie odlądają ;) , mało usterek i ... nic nie PALI :-D no i letszy od motocykli sportowych jest - stara sprawdzona technika... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizzle Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Juz wiem ;)!!!Hornet 900 z 2002rNo chyba ze mi kasy zabraknie to wtedy SV650.Dzieki za pomoc wszystkim(nawet za te najmadrzejsze o rowerach i cayenach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hej, nie oburzaj się Wizzle, wybacz, ale śledze topic i według mnie jeżeli szukasz motocykla który pali 4l/100km to na prawde jakis Simson, MZka, czy Romet będzie najlepszym wyborem. A jeżeli chcesz miec motocykl, to musisz sie liczyc ze spalaniem na poziomie 6-7 l/100km i nic na to nie poradzisz - bez względu co wybierzesz. Nic nie ma za darmo. Do tego nie wierzę, że jak dopadniesz Horneta 900tke to będziesz jeździł 90km/h aby ci spalił poniżej 5 litrow w trasie, hehe, sorka ale po to są szybkie motocykle, aby szybko na nich jeździc :mrgreen: A tak na prawde różnice w spalaniu rzędu 0,5l/100km nie są warte - według mnie rezygnowania z wolności i przyjemnosci jazdy na ukochanym sprzęcie.Pozdrawiam i życzę udanych łowów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 jeżeli szukasz motocykla który pali 4l/100km to na prawde jakis Simson, MZka, czy Romet będzie najlepszym wyborem. ja bym raczej polecil jakiegos malego czterosuwa :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizzle Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hejka.Mam jeszcze jedno pytanko.Co mylicie o Hondzie CBF600N to jakas nowosc Hondy z 2004 roku.Ma ktos jakies doswiadczenie z tym motorkiem?Bo mozna kupic w dobrej cenie ten bike. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi