Skocz do zawartości

Naked ale jaki? pomoc w wyborze...

Rekomendowane odpowiedzi

witam,według mnie powinienes obejrzec,przejechac sie kazdym z tych modeli wtedy zobaczysz który bardziej badzie Ci pasował,a co do wyboru to nie moge nic polecic bo nie miałem styczności z zadnym z tych modeli,poza banditem,znajomy miał i sobie chwalił

A moze Hornet 900 faktycznie' date=' jest na wtrysku wiec nie powinien duzo palic....[/quote']

A ten znów o spalaniu.... myślałeś o BMW GS 650?? podobno poniżej setki da radę zmieścić się w 3 litrach albo CB 500 też poniżej 4 wyjdzie...

Zastanawiam się co wybrać mercedesa s 600 czy jaguara XJ12 a moze cayenne? tylko które z nich spali najmniej bo to ważne i czy zmieści mi się w 10 l/100 :-D :-D :-D

hej, nie oburzaj się Wizzle, wybacz, ale śledze topic i według mnie jeżeli szukasz motocykla który pali 4l/100km to na prawde jakis Simson, MZka, czy Romet będzie najlepszym wyborem.

A jeżeli chcesz miec motocykl, to musisz sie liczyc ze spalaniem na poziomie 6-7 l/100km i nic na to nie poradzisz - bez względu co wybierzesz. Nic nie ma za darmo. Do tego nie wierzę, że jak dopadniesz Horneta 900tke to będziesz jeździł 90km/h aby ci spalił poniżej 5 litrow w trasie, hehe, sorka ale po to są szybkie motocykle, aby szybko na nich jeździc :mrgreen: A tak na prawde różnice w spalaniu rzędu 0,5l/100km nie są warte - według mnie rezygnowania z wolności i przyjemnosci jazdy na ukochanym sprzęcie.

Pozdrawiam i życzę udanych łowów :mrgreen: