Acid Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja też Was nie widziałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 w ktorych miejscach wy jezdzicie bo jeszcze nigdy was nie widzialem oprocz tego czerwonego skuterka ooo za to ja cie często widywałem jak dojeżdżałeś do przystanku PKS w Rostkach Piotrowicach i zawracałeś w kierunku Małkinii ;) Jakie ten świat mały hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 w ktorych miejscach wy jezdzicie bo jeszcze nigdy was nie widzialem oprocz tego czerwonego skuterka ooo za to ja cie często widywałem jak dojeżdżałeś do przystanku PKS w Rostkach Piotrowicach i zawracałeś w kierunku Małkinii ;) Jakie ten świat mały hehe testowalem ile wyciagne :twisted: i dalej w strone Nura tez moze za szybko jezdze ze was nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 testowalem ile wyciagne i dalej w strone Nura tez moze za szybko jezdze ze was nie zauwazylemhehe no ja jak w rostkach jestem to śmigam tylko na motorynce http://bikepics.com/pics/pics/romet-pony50...pics-230025.jpgbo husqvarne to w warszawie trzymam. Do rostek przywiozłem tylko raz więc trudno żebyś mnie widział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 testowalem ile wyciagne i dalej w strone Nura tez moze za szybko jezdze ze was nie zauwazylemhehe no ja jak w rostkach jestem to śmigam tylko na motorynce http://bikepics.com/pics/pics/romet-pony50...pics-230025.jpgbo husqvarne to w warszawie trzymam. Do rostek przywiozłem tylko raz więc trudno żebyś mnie widział ;) no ale motoryna tez calkiem calkiem jak snieg stopnieje to mozemy sie poganiac hehe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 te miszczu hehe nie kozacz bo ci w wakacje bladym wstydu narobie... a przy okazji jak ci idzie jazda na gumie??? nauczylem cie czegos?? heheh :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 te miszczu hehe nie kozacz bo ci w wakacje bladym wstydu narobie... a przy okazji jak ci idzie jazda na gumie??? nauczylem cie czegos?? heheh :twisted: ty sie nie odzywaj bo wrzuce twoje zdjecia na forum i bedziesz sie wstydzil ;) chociaz lepiej ludzi nie straszyc :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 sory ze tak plote co chwila ale wlasnie sciagnal mi sie wasz zwiastun.. Rów jest bomba!! powaga.. oby takich jak wy wiecej.. respect hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Hehe, miszczu może kojażysz Karola(CBR900RR) ja jestem jego bratem, jak ostatnio lecieliście Kościelną (ZX9 i Ural) to się zatrzymywaliście, ja wtedy na motorynie stałem ;) A my latamy w terenie zazwyczaj po tych polach i łąkach od Małkini Górnej do Dolnej, lasy na przewozie i lasy za ulicą Brokowską. W nowym sezonie mamy zamiar wypuszczać się troche dalej, wzdłóż Bugu od łęgów aż po Brok, kupujcie endurasy to będzie z kim latać ;) pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a no teraz juz kojarze a co do endurasow to narazie z kasa ciezko ale moze kiedys 8) calkiem ciekwaie by bylo ale narazie trzeba kase w 9 pchac jak sie znudzi to i opcja enduro bedzie w planach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hehe polecam endurko, bo naprawde fajna zabawa. Zresztą można się kiedyś umówić jak przyjdzie wiosna na jakieś szaleństwa. Tylko się troche podszkolimy w jeździe na gumie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 no mi tez jeszcze nauki jazy na gumie troche zostalo ale wiosna bede pilnie sie uczyl :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Nie no wielki RESPEKT!! Super filmik ;) . Szkoda, ze u nas w ekipie nie ma kamerki bo by całkiem podobnie to wyglądało ;) ... Mam nadzieje, ze bedą następne części ;) Respekt dla tego co sklepał filmik do kupy ;) ...haha (sorki za wcześniejszą pomyłke ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Respekt też dla kuby za zaje*te złożenie filmiku..haha :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Filmik zajefajny Oleńka jeszcze lepsza... ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi