rtomek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Brawo Misiu filmik naprawde fajny :D jak kupie coś wiekszego napewno sie dopisze do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chłopaky wielkie dzięki. Normalnie dzięki wam mamy motywacje na następny sezon. Może backflip na motorynce :D A co do filmu to wrzuciłem go jeszcze raz na serwer może teraz wam pójdzie:http://www.megaupload.com/?d=8H082I8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Podoba mi sie czekam na wiecej... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Haaa a ja mam film od wczoraj i normalnie z krzesla spadłem jak przeczytałem tekst z Królem Lwem (z całym szacunkiem dla niego :D ). Zwiastun bardzo fajnym szkoda ze na kompletny filmik trzeba bedzie pewnie poczekac do nastepnego sezonu, bo CZ'tke sprzedales :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A mi dalej nie chce sie sciagnac ;) Moze by ktos na meila wyslal mi [email protected] lub na jakis inny serwer to zapodal :roll: :roll: Z gory dzikei :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 hehehe dobre !! FMX wymiata :D ;) row tez jest odjechany musze tez tak sprobowac :P tylko popraw ten blad z prosta pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 MI tez sie podoba, czekamy na wiecej... J*bać króla lwa będziemy latać bokami :-D :-D :-D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No filmik(zwiastun) bardzo dobry, jestem ciekawy co będzie na wiosne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 szkoda ze na kompletny filmik trzeba bedzie pewnie poczekac do nastepnego sezonu' date=' bo CZ'tke sprzedales [/quote'] Materiału jest z CZa nie za duzo, ale film powstanie jeszcze w tym roku >takie są plany< pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 enduroguy napisał:szkoda ze na kompletny filmik trzeba bedzie pewnie poczekac do nastepnego sezonu' date=' bo CZ'tke sprzedales Materiału jest z CZa nie za duzo, ale film powstanie jeszcze w tym roku >takie są plany< [/quote']No to Olek trzymam kciuki!!! A w wakacje cos razem krecimy co?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A w wakacje cos razem krecimy co?? Koniecznie :!: Ostatni wypad do Józefowa jeszcze za czasów TSki to poezja :D A co do filmu to tak jak Olo mówi, może nawet w tym tyg. powstanie, ale materiały będą podobne do tych ze zwiastunu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A w wakacje cos razem krecimy co?? Oby był transport i wolny czas, to wtedy zabawa zacznie się na poważnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wyśle mi ktoś ten filmik lub wciepie na inny serwer :?: :roll: Nie bądzcie samolubami i się podzielcie :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 no nareszczcie mi sie stronka otwarła i mogłe filmik obejrzec, powiem tylko tyle - "j*b*ć króla Lwa" ..(szkoda ze taki któtki :? ja juz sie nie moge wiosny doczekac :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 AAA, film cud, miód :twisted: Muza rzadzi :D a najlepszy jest FMX, rów i txt : "Je*ać Króla Lwa ;) Będziemy latać bokami" :lol: :twisted: Enduroboj dzięki za wysłanie filmiku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi