Z3US Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chciałbym się dowiedzieć jakie są średnice kierownic w tych motocyklach. Interesuje mnie średnica kierownicy w mocowaniu do półki i średnica kierownicy w okolicach przełączników. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam,Kierownica z Mz ma srednice w miejscu mocowania 22 mm tak samo zreszta przy przelacznikach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 heh nie wiem ale jezeli chcesz przelozyc kierownice od etz do simsona to podejdzie bezproblemu ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czyli mam z tego rozumieć, ze kierownica w simsona też ma 22mm ? Wiesz, mam zawieche przednią od simsona. Myśle nad założeniem dość wysokiej kierownicy z poprzeczką od enduraka, żeby łatwiej było na gume stawać i założeniu całego zestawu przełączników od MZ. Chciałbym się jeszce dowiedzieć, czy do MZ lub simsona można zakładać dowolne manetki ? Np. jakieś fajne manetki Harrisa ? Rollgaz będzie "kompatybilny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Z3USNiestety fajne manetki szybko przestają być fajne i obrazek potrafi się rozmazać i.t.d :DJa polecam manetki które będą się dobrze trzymały w ręku. Zasadniczo są kompatybilne. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Wiesz, w głównej mierze chodzi mi o to aby pewnie się trzymały. Ale wygląd też nie jest bez znaczenia. Ale dobrze wieedzieć, że moge zakładać dowolne manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi