NEH Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 http://www.triplekiss.com/LIVE/Video/GAS%2...20ACCIDENT.htmlhttp://www.triplekiss.com/LIVE/Video/ASIAN...0ACCIDENTS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pierwszy link byl kilka dni temu, drugi tez byl ale juz troche dawniej. Faktem jest ze takie filmy sie za ciekawie nie oglada :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A ja mam pytanie. Migacie dlugimi w takich sytuacjach? Mam na mysli gdy ktos przed wami skreca w lewo. Ja nie migam ale chyba zaczne :? Mam nawyk migniecia gdy jade samochodem i zaczynam wyprzedzac inny. Mysle ze zle nie robie, szczegolnie w nocy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czy w tym drugim filmie urwało kolesiowi głowe ?? Czy mi sie zdaje;/ ehhh;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A ja mam pytanie. Migacie dlugimi w takich sytuacjach? Mam na mysli gdy ktos przed wami skreca w lewo. Ja nie migam ale chyba zaczne :? Mam nawyk migniecia gdy jade samochodem i zaczynam wyprzedzac inny. Mysle ze zle nie robie, szczegolnie w nocy. Pozdro No chyba lepiej nie migac. Miganie oznacza - przepuszczam cie - jedź ! i mozesz narobic jeszcze wiekszego balaganu. Lepiej tak nie rob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Migacie dlugimi w takich sytuacjach? Mam na mysli gdy ktos przed wami skreca w lewo. Ja nie migam ale chyba zaczne Szczerze odradzam. Kierowca puszki moze to odczytac, ze go puszczasz i nieszczescie gotowe. Chyba ze dwa lata temu w W-wie na Bemowie byl taki wypadek - dokladnie taka sytuacja - motocyklista jadacy na wprost mignal dlugimi kierowcy skrecajacemu w lewo. Motonita chcial "sie pokazac", kierowca samochodu odczytal to jako sygnal i zachete do jazdy no i byl dzwon..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 mam pare filmow z wypadkami i sa bardzo drastyczne. Jezeli jest ktos zainteresowany to moge wrzucic na FTPa i podac link. Jak cos to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kodeks drogowy nic takiego nie nakazuje ani nie podpowiada że, dobrze by było pomigać.A więc stosujmy się ściśle do przepisów kodeksu drogowego!!! Po ewentualnej kolizji z braku zrozumienia, bedziesz na przegranej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi