Lukass102 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 W Kosiance Boruty byłem 29-tego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wie ktoś coś więcej o motoriadzie w Romanówce? Kiedy, co i jak - ogółem szczegółów kilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 http://www.siemiatycze.pl/imp2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Międzyrzec Podlaski obecny.Niedługo egzamin na A i albo suzuki marouder 800 albo honda vt750 C2 Shadow ;)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blady Hassel Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Kiedy najbliższa impreza w białym? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rampel_sky Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich fanow i uzytkownikow motocykli.Czy ktos z was bierze udzial w akcji PATRZ W LUSTERKA,SPRAWDZ DWA RAZY MOTOCYKLE SA WSZEDZIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich fanow i uzytkownikow motocykli.Czy ktos z was bierze udzial w akcji PATRZ W LUSTERKA,SPRAWDZ DWA RAZY MOTOCYKLE SA WSZEDZIE ?mogę Wam podrzucić ileśtam sztuk 15 marca, wezmę od Plocho, tylko się zorganizujcie i zdeklarujcie jakąś ilość - tylko info na PW - żebym nie przegapił.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To moze niech ludziska z podlasia wpisuja sie tutaj na ile naklejek maja zapotrzebowanie. Ja ok. 20 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I ja bym kilka przykleił po samochodach znajomych :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rampel_sky Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No ja już zamówiłem 40szt. Zastanawiam sie czy nie wybrać się i porozmawiać z mediami w regionie (tv gazety)zeby zamiescily jakies info cos w stylu reklamy.Co o tym myslicie?A może macie jakiś znajomych ktorzy tam pracuja i mogliby pomoc?Ja część naklejek postaram sie na nakleic na karetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 słuchajcie, to zróbmy tak...nawet w tym wątku zbierzcie zamówienia, ja zaproponuję jakieś miejsce na spotkanie 15 marca. Na dzisiaj mam 2 000 sztuk od Plocho, ale to juz rozrzucam w Wawie, Łodzi, Krakowie i Wrocławiu. Jak się zbierze tego sporo - wezmę jeszcze większą partię dla Was, bo na teraz mogę mieć około 200 sztuk.Tylko niech ktoś to podsumuje i najchętniej wrzuci do mnie na PW - chociaz wątek też śledzę...J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rampel_sky Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 jacek0707 jezeli jest jeszcze mozliwosc to ja wezme ile bedziesz mogl zalatwic poprostu rozdam je chlopakom do rozklejenia.Tylko czy ty je wyslesz poczta czy mozne je odebrac osobiscie gdzies w bialym.Oczywiscie koszt przesylki pokryje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Hej,Rampel, to proponuję tak:sobota, 15 marca pojawiam się o godzinie np. 13.00 pod bankiem PKO BP na... Chrobrego, albo Mieszka (o ile dobrze pamiętam, po paru latach mylą mi się te ulice :-)Będę miał na pewno ponad 100, może ze 200 sztuk, więc zapraszam wszystkich chętnych. Będę granatowym Mondeo kombi na krakowskich blachach, lub czerwoną Primerą na wołomińskich (WWL). Oba auta mają naklejki "motocykle są..." jakoś tak to leci.... :) A więc zapraszam wszystkich chętnych. Jeszcze potwierdzę.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Postaram sie byc :icon_rolleyes: Zreszta tak jak Ty jeszcze potwierdze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja na 5 sztuk byłbym chętny... oczywiście postaram się być :D Pozdrówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi