sQark Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 zanshin... no mialem zaleciec... ale krotki czas po tym znalazlem Virago :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ma ktoś jeszcze dostęp do tych naklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini4x2 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 siemanko :) okolice Sokółki, Kawasaki ER5 :) odświerze troche ten temat bo patrze ze jakas martwica panuje ;p chetnie bym sie wybral grupka na jakiąś przekatke po okolicach, zobaczyc trasy, poczuc klimat i wogle :) jakby co to gg 4014973, czesto na niewidoku pozdroo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi600 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 siemanko :) okolice Sokółki, Kawasaki ER5 :) odświerze troche ten temat bo patrze ze jakas martwica panuje ;p chetnie bym sie wybral grupka na jakiąś przekatke po okolicach, zobaczyc trasy, poczuc klimat i wogle :) jakby co to gg 4014973, czesto na niewidoku pozdroo ! Witam wszystkich jestem zokolic Augustowa.Niestety :icon_twisted: wszystko co dobre szybko się kończy.Mamy wrzesień i sezon dobiega końca-ciekawi mnie gdzie się wybieracie na zakończenie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini4x2 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mamy wrzesień i sezon dobiega końca-ciekawi mnie gdzie się wybieracie na zakończenie? :wink: no ja zapewne wybiorę sie do Białegostoku :crossy: ale nie znam dokładnej daty kiedy to będzie ;p także jak ktoś posiada takowe informacje to niech pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusan150 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam jestem z okolic Suwałk odświeżam temat bo sezon zbliża się wielkimi krokami może jest ktoś chętny do polatania albo na wypad na jakieś rozpoczęcie sezonu ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, studiuję w Białymstoku i tam też trzymam motor. Zawsze chętnie pojeżdżę, jak tylko mam chwilę. Jak coś to piszcie na gg (1488678) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Naklejki "Motocykle są wszędzie" dostępne TUTAJ Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz00 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam Jestem z Białegostoku. Jak by ktoś miał chęć razem pojeździć to zapraszam. (gg,mail - info w profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winkiel Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ciechanowiec i okolice, zawsze chętny do jazdy. W razie co piszcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi