rozek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam. Odebrałem od Zierka przydział naklejek na podlasie. W tym temacie proszę o wpisywanie chętnych do dystrybucji w swoich miastach i okolicach oraz określenie zapotrzebowania :) Osobiście dostarczę do: Białystok- Rampel_sky / Rocks zależnie od tego który będzie mógł się ze mną spotkać. Naklejki rozdzielą między sobą, żeby było sprawniej. Zambrów-yeti200 (KMM Żubr) Bielski Podlaski-motórzysta Proszę o jak najszybsze wpisy osób z innych miast, aby sprawiedliwie rozdzielić naklejki UWAGA. Będę na rozpoczęciu sezonu w Bielsku Podlaskim (8 maj) tam mogę przekazać naklejki zainteresowanym. Lewa w górze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusan150 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Siemka ja również będę z ekipą z Suwałk na rozpoczęciu w Bielsku Podlaskim to tam możemy się złapać i ja mogę wziąć przydział na Suwałki i okolice mogę podrzucić te naklejki nawet do" Dziawer Motocykle" ( salonu Yamahy ) niech tam rozdaje klientom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Rocks dostał 400 sztuk na Białystok Rusan dostał na Suwałki i Augustów, pliczek dostał również ksiądz Janusz z Bielska Podlaskiego, reszta rozeszła się detalicznie na rozpoczęciu sezonu w Bielsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusan150 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wielkie dzięki za naklejki rozeszły się jak świeże bułeczki :D Co mnie cieszy to widzę że naklejki ponaklejane na samochody i nie tylko :) Szerokości i do zobaczenia w trasie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi