cat90 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam!z tej strony Biała ( oczywiście Podlaska)...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rampel_sky Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 pozdrowienia cat90 hehe.Jacek dzieki za przesylke!!!!!!!!!!!!!!Mam naklejki, tak jak pisal Jacek nie jest ich duzo i musimy podzielic sie tym co jest ,a jest ok 150szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 proszę bardzo, rozsądnie naklejane wbrew pozorom na sporo wystarczają, chociaż fakt, mogłoby być ich nieco więcej, ale cóż... popyt jest duży i to pozytyw, możliwości finansowe sponsorów... ograniczone. Klejcie z rozmachem, niedługo wpadnę, to będę wypatrywał rezultatów.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zapraszam wszystkich serdecznie na zlot motocyklowy w Wysokiem Mazowieckiem w niedziele 25 Maja 2008. Niestety nie znam wszystkich szczegółów, w programie m.in. pokazy stuntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 A może jest gdzieś jakieś info chociażby o godzinie rozpoczęcia i miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Pocztą pantoflową zasłyszane że o godz. 14 na parkingu przy kościele ( ja będę się tam kręcił już od 13, o ile będzie pogoda;) )http://img162.imageshack.us/img162/1581/mapadx0.jpgNie jestem związany z organizatorami, ale można do mnie dzwonić jutro (660940772) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 proponuje wyjazd ktoregos ladnego dnia do Augustowa czy tez Ełku, Rajgrodu.Chetni pisac na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam. Poszukuje kogoś z podlasia (najlepiej Białystok) kto posiada Suzuki GN... Poszukuje pomocy, gdyż ktoś ukradł mi korek wlewu paliwa z mojej GT i nie wiem czy korek z GN bedzie pasowac. Pozdrawiam i prosze o kontakt tutaj albo na gg 3244440. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 szkola jazdy auto-stok na wysokim stoczku ma 3x Gn (125 i bodajze dwie 250) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Piknik Motocyklowy 30-31.08.2008r. w Czerwonym Borzehttp://www.klub-zubr.yoyo.pl/?p=441Wybiera się ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Augustów, Adam CB 500 aczkolwiek szykuje sie na zmianę... Deklaruje sie na 20szt. naklejek. Zapraszam do Augustowa Edytowane 4 Września 2008 przez Zanshin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 http://bikepics.com/pictures/214981/Takie CB ? Szybciutko dawaj fotki :)Ja naklejek juz nie mam moze ktos inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 oto i moje moto :Phttp://bikepics.com/pictures/1406760/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wybiera sie ktos na zakonczenie w Bielsku 11.10.08r.?? ja bede albo moją Virago... albo Kawą EL 250 kumpla... Zanshin ... i jak ?? sprzedales CB ?? bo pisales do mnie w tej sprawie kiedys... :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Stoi w garażu, nie spieszy mi się żeby ja puszczać bo zadbałem o nią i odwzajemnia to za każdym razem jak na nią wsiadam :wink:, może zimą... a ty miałeś zalecieć obejrzeć... Ściągnąłem ZZR-a 400 dla dziewczyny, w czwartek niestety pisze egzamin i teraz nie mogę w garażu posiedzieć (o zgrozo!) ale na sobotę mieszkam w garażu :icon_mrgreen: :bigrazz: :biggrin: regulacje, wymiany, czyszczenie i wszystko co najlepsze :wink: Byleby części i materiały doszły do tej ZZRki... Małe kawy to żadkość i trzeba trochę się naszukać..Nie wiem czy wyrobie na jakikolwiek zlot bo studia się zaczynają i nie wiem jeszcze co i jak ale jakby co to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi