AddaM Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie nie to nie kruciec. Nie jestem pewny ale chyba nie mam takiego precika co przepustnice w gazniku ustala w jednym polozeniu. Czy jest mozliwe dorobienie tego bo raczej to ten tloczek co w gazniku siedzi mi sie obkreca i blokuje... jak dorobic ten "bolec"?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 To zależy. Ale czy w Mz-tce nie jest on wkręcany?? Jeśli go nie masz to to jest przyczyną. To samo jeśli włoży się przepustnicę odwrotnie. Obroty od razu maksymalne i nie schodzą. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 w mz przepustnicy nie da sie odwrotnie wlozyc, a ta blaszka co trzyma ilice to musi byc, w sklepie to cos w granicach 50groszy. Ja bym nie dorabial, bo to musi byc specjalna podwojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AddaM Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Vatter nie o ta blaszke chodzi!! Chodzi o taki jakby bolec w gezniku (z boku z prawej strony jak sie wyjmie cala iglice z tloczkiem i w tym "cylinderku " jest (powinienbyc) bolec) mi on wypadl i niewiem jak go zamocowac!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Chodzi o to że w przepustnicu masz taką "rynienkę" i w nią wchodzi bolec. Koledze on wypadł. I Ja mam pytanie czy w mz-tce jest on wkręcany czy na stałe?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ten bolec ustawia przepustnicę w gażniku. Musi być bo inaczej obroty wariują (Przepustnica może się obracać)N wim jak jest u Ciebie ale w większości gażników jest wciskany .pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 on jest na stałe, ale da się go jeszcze włóżyć. Ja mam mz 150 i jest na wylot taka dziurka i przez nią się to zabezpieczemne wkłada. A jak jej nie masz to idzie dokupić/dorobić i kombinerkami od środka włożysz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Siemka:)ja miałem ten sam problem z wsk 175 ale niewiedziałem co mogło to powodować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi