olek89 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 W pełni się zgadzam. Jakie seryjnie zębatki w silniku były montowane w simach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja mam w książce napisane że 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja kupiłem simka kr 51 był on kupiony w Polsce i dlatego miał założoną zębatkę 14. do krajów w których motorower miał ograniczenie prędkości do 50 czy 45 km/h zakładali własnie 14. nie wiem jak było w s 51, mowie tylko jak ja miałem :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 15 Zębow S51 16zebow Sr50(skuter) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi