alfonso Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Dzisiaj odpaliłem motocykl jak go odpaliłem tak i nie mogłem się powstrzymać przejechać, kask na głowę i wio. Zrobiłem rundę po lekkim terenie za moim osiedlem zakopałem się w głębokim śniegu, że trzeba było zsiąść z motoru i na gazie ostro przepychać, strasznie ślisko z jazdą jednak zaczekam do lata... A filmik co zapodałeś super, gość nieźle wymiata tym ścigaczem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A te opony to chyba samorubki, bo są w nie powkręcane i zaostrzone śruby M6 albo M8 o ile się nie mylę. Niestety to nie są samorubki, owszem są wkręcane ale w prowadzeniaw które jest wyposażona opona, jakby tylko były wkręcone w gume to przy takim obciążeniu te kolce fruwały by po chwili. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 filmik spoks :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Fajnie! ja sam robiłem podobną oponkę własnej roboty używająć zwyklcy śrób nakrętek i podkąłdek i obejmy z blachy do wnętrza opony, zajebisty efekt!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 A jak były te mrozy po -30 to nie próbowaliście po jakiejś rzeczce troche pośmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Dzięki wielkie może będzie okazja to wypijemy po niejednym piwie rafał wiem ze spóźnione ale nie maiłęm czasu siadać, a co do piwa, w sezonie jak najbardziej, mozna sie umówić i coś uderzyć. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 rafał wiem ze spóźnione ale nie maiłęm czasu siadać, a co do piwa, w sezonie jak najbardziej, mozna sie umówić i coś uderzyć Jak najbardziej, w tym sezonie mam zamiar troche pojeździć więc kto wie gdzieś napewno :)Nareszcie diś przywoże moje moto i będę miał troche zajęcia przy nim:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 próbowałem poślizgi autem na lodzie, ale na dwóch kółkach chyba bym nie zaryzykował. Szkoda maszyny i mojej gęby, filmik niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi