Vatter Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cześć. Chodzi mi o korbowód do etz 150. Doradzcie mi, czy kupić korbowod w sklepie za 95 zl (sprzedawca mowi, ze jest on z Tajwanu), czy lepiej kupić ten z Agmotu za ok 45zl(chyba). Proszę o pomoc. Czy nie wiecie, czy on jest z jakiegos dobrego materialu zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Najlepiej zadzwoń do agmotu i zapytaj sie jakiej produkcji jest ten z agmotu. Zresztą na agmocie moze tez byc tajwanski albo jakiejs produkcji ,,kim-kim" bo na agmocie jest troche taniej niz w zwyklym sklepie z czesciami do mz, simson, itp...przynajmniej jak porównuje ceny z warszawskimi sklepami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Nie zastanawiaj sie i kupuj w agmocie, ten w sklepiej jest takiej samej jakości albo i nawet gorszej, po prostu agmot ma najtaniej w polsce, nie wiem jak oni to robią ale mają takie spoko ceny 8) kiedy jeszcze miałem etz to kupowałem u nich tłok i duzo innych rzeczy i byłem bardzo zadowolony, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja jak mialem ETke 250 to kupilem ten tajwanski,wał robilem sobie sam bo mialem dostep do prasy i tokarki czujnikow itd. w szkole wiec wyszlo mnie tanio bo placilem tylko za czesci,nachulelem na tym wale ponad 12 tys km i sprzedalem ete,chodzil bez zarzutu do konca i mozliwe ze nadal jezdzi...to ten zestaw naprawczy http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79934880 [ Dopisane: 12-01-2006, 21:37 ]tylko niedolewaj po remoncie walu wiecej oleju do paliwa bo to bzdura,to w niczym niepomaga,i jest wyraznie zaznaczone w ksiezce obslugowej do ETki,ze nienalezy tego robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi