dominik.vx800 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 a tam "kup teraz", trzeba się targować i to ostro :twisted: za granicą też(tego nie sprawdziłem, ale podobno z 3500euro to idzie zjechać nawet 500ojrasów :!: )jak kupowałem VX-a to utargowałem 1100zł. i po trzech sezonach sprzedałem go za tyle samo ile za niego dałem 8) (choć sporo w niego włożyłem :roll: )POPZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 po za tym nie patrze na ceny początkowe tylko na te "kup teraz" Sprzedający wystawia przedmiot do licytacji, daje cenę "kup teraz" na pewnym poziomie i wiadomym jest, że ta kwota ZAWSZE podlega negocjacjom. Tobie zależy na kupnie a sprzedawcy na sprzedaży danego przedmiotu/towaru. Uważam, że NALEŻY się targować, to normalna sprawa. pzdr :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi