PAWEL----B Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=72860729czy ktos moze mi powiedziec czy jezdzil na zebatkach tej firmy , czy warto kupic taki zestaw do hondy cr prosze o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 VAZ byłwstawiany fabrycznie do Ducati i KTM, o ile mnie pamięć nie myli, to jeszcze w 2002 roku VAZ był fabrycznie we wszystkich EXC KTMa. Dawał radę, zjeździłem kilka takich zestawów w nowych KTMach.W tym roku kupiłem taki zestaw do KLX250R, niestety zrobiłem zbyt mało km aby się wypowiadać.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 o VAZie było juz kiedyś cos na forum - wrzuc w " szukaj " :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 To Brazylijska firma o dosyć kiepskiej renomie, podobno chińskie wyroby jakościowo są lepsze :mrgreen: Ale moge sie mylić, wypowiedź na podstawie opinni kilku mechaników dokładnie dwóch :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ale moge sie mylićI faktycznie tak jest. VAZ nie jest zębatkowym mistrzem, ale daje radę. Sposowane były też do bardzo mocnych motocykli sportowych. Na pewno nie zasługuje na miano "chińszczyzny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi