enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Tylko z tego co pamiętam Adama husqa nie ma homologacji!Mylisz sie chłopcze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie chce nic sugerować, :P , ale jak wiecie kolega przesiada się z simsona o mocy 3,7km i chce jeździć po polach i mieście więc może nie potrzebuje do tego celu odrazu EXC czy innego wyczynowca, a za 7 tys, może dorwać dobrą DT czy KMX których ok 22km w zupełności mu wystarczą, a za pozostałą kase kupić jakieś ciuchy czy ochraniacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie chce nic sugerować, , ale jak wiecie kolega przesiada się z simsona o mocy 3,7km i chce jeździć po polach i mieście więc może nie potrzebuje do tego celu odrazu EXC czy innego wyczynowca, a za 7 tys, może dorwać dobrą DT czy KMX których ok 22km w zupełności mu wystarczą, a za pozostałą kase kupić jakieś ciuchy czy ochraniacze...Dt ma 27km. Pozatym wg. niektorych jak widac, enduro 125cm3 roznia sie tylko moca . Kurde moc to ja bym postawil gdzies dalej w tyle. Po co ma kupowac niewiele slabsza DT'tke ktora zdecydowanie gorzej sie prowadzi i ma slabsze zawieszenie niz KDX? Roznica jest kolosalna i naprawde mozna wszystko wykonywac z 2 razy wieksza predkoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 a za 7 tys, może dorwać dobrą DTZa 7 tysi to juz moze byc fajna dt ... rocznik 2001 albo przy okazji mlodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Z tymi DT to jest tak ze ludzie mja zblokowane i sie chwalą ze nieby wersja otwarta i ma 30 km i jak sie przejedziesz taką DT to wtedy sie człowiek rozczarowuje. NIech pojezdzi dobrym DTkiem to zobaczy jak fajnie chodzi, tyle że zawieeszenie przy takiej mocy już nie wyrabia w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxthon Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ok, wydaje mi się, że ten KDX będzie najlepszy. Teraz pytanie do enduroguy - jak drogię są części do tego i ile pali :P No i czy nie wie ktoś, gdzie można znaleść jakieś dane techniczne, bo na stronie kawasaki tego modelu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 No i czy nie wie ktoś, gdzie można znaleść jakieś dane techniczne, bo na stronie kawasaki tego modelu nie ma.Moc cos ponad 30km waga jakies 105kg (niewiele wiecej niz KX125 91' ) rama jak KX125 91', plastiki tez. Najlepiej bierz tego z upsidedown z przodu. jak drogię są części do tegoTłoki sa tylko Wossnera albo orginalne no i w cenie takiej jak do innych moto czyli wossner 370zł chyba. Korbe idzie dostac za 300zł Prox'a. ile pali Jak kazde enduro 2t 125cm3 - 4-7litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxthon Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A napisz jeszcze czy często się psuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A napisz jeszcze czy często się psujeraz w tygodniu :P a tak na powaznie to pewnie b. zadko...kuba bardzo duzo jezdil i nic sie nie dzialoOprocz zaworu wydechowego ktory podobno w nie jednym kdx'ie padł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A napisz jeszcze czy często się psuje Jak dbasz o moto to Ci sie nie popsuje i nie wazne co to jest (takie jest moje zdanie). Ja mam KDX'a od czerwca i od tej pory nic mi w nim nie padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Tylko z tego co pamiętam Adama husqa nie ma homologacji!trzeba tylko światła podłączyć i dać orginalny błotnik bo ten nie ma mocowania do światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A to przepraszam bardzo bo zawsze mi się wydawało że akurat twoja husqa nie miala.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak dbasz o moto to Ci sie nie popsuje i nie wazne co to jest (takie jest moje zdanie). Ja mam KDX'a od czerwca i od tej pory nic mi w nim nie padłodokladnie zgadzam sie z Toba.Mimo ze Cross/Enduro przeznaczony jest do jazdy w terenie(blota, wody itp. itd.) to jednak trzeba systematycznie czyscic ten motor,dbac o czystosc filtra powietrza i obserwowac motorek (gdy sa jakies niepokojace glosy ,usterki) to trzeba odrazu z tym zrobic porzadek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi