Budzik-WGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ale teraz poprstu chyba nie mozna mu nic zarzucic, a Jak Sie sprawuje(awaryjnosc itp.)? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ale teraz poprstu chyba nie mozna mu nic zarzucic, a Jak Sie sprawuje(awaryjnosc itp.)?Narazie jest OK, ale na samym poczatku zlapal mu jeden gar (oryginal ruskie) i musial dokupic komplecik.Dosc fajnie ma zrobiony alternator . Dorwal gdzies taki malutki francuski i laczony jest z zebatka i kawalkiem walka za pomoca takiego niby sprzegla elastycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 jesli bedziecie mieli wszyscy jakiegos ruska mozliwego to Walcie drzwiami i oknami POzdrowka dla wszystkich Uderz do [email protected] on ma duzo ruskow i w dobrych cenach....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 dzieki juz wskakuje [ Dopisane: 02-12-2005, 09:56 ]słuchajcie wszyscy gosc od dniepra sam dzwoni do mnie i chce to na siłe sprzedac mowi ze ktos daje 2500 ale mi sprzeda za 2300 nie mam pojecia o co mu chodzi co robić dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Idz z kasą jak było umówione i bierz. Posprawdzaj co sie da może jeszcze cos urwiesz z ceny. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 jak kupie to wam wszystkim juz nie dam spokoju na foru to moze lepiej sie modlcie abym nie kupił Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 słuchajcie wszyscy gosc od dniepra sam dzwoni do mnie i chce to na siłe sprzedac mowi ze ktos daje 2500 ale mi sprzeda za 2300 nie mam pojecia o co mu chodzi co robić dalej?Za 2,5 to powiedz zeby sie odczepil i udaj twardziela :P . Powiedz ze masz jeszcze drugi moto za nizsza cene itd. Musisz troche posciemniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Powiedz ze masz jeszcze drugi moto za nizsza cene itd. Musisz troche posciemniac. To jest B.dobry sposób :lapad: chyba więkrzość sprzedających na niego siada :P..sam takim sposobem podczas kupna 251 sporo urwałem .....tym własnie sposobem i czepianiem siem glupich detali :P:P Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 chłopaki kupiłem TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 chłopaki kupiłem TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje !!!! Jak mozesz to walnij jakies fotki. Jaka byla ostateczna cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 dałem mu 2300 ma to przejechane od nowosci 178km nie tys tylko kilometrow jutro rozbieram dyfer co nawalilo jutro wszystkich zapraszam na forum nie mam aparatu abyb cyknac foto postaram sdie cos wymyslec POzdrowka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dokladnie :Pmoze to nie ladnie tak sie wypytywac ale mógl bys sie pochwalic: Fotki, cena, no i pierwsze wrarzenia! Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 cena 2300 jak pisalem ma przejechane 178km jest wszystko nowe :tylko do remontu:jutro rozbiore dyfer to sie okaze co jest trefne od jutra nie daje wamwszystkim"Żyć" pozdrowka dla wszystkich [ Dopisane: 02-12-2005, 20:55 ]jeszcze chyba nie było takiej wiadomosci na forum Żona sie do mnie nie odzywa przez moj zakup Ale cyrk nic nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 jeszcze chyba nie było takiej wiadomosci na forum Żona sie do mnie nie odzywa przez moj zakup Ale cyrk nic nie wiedziałaJak Ją przwieziesz w wozku to sie przekona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan196 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 jaki mam wlac olej do silnika i wszystkich przekładni pozdrowka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi