lechu Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 dzisiaj mam garage party' date=' a w sobote ni moge :/ jak beda chetni, to moge w przyszly weekend.[/quote']W przyszly weekend tez moge byc :P, wiec moze lepiej za tydzien ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 wiec moze lepiej za tydzien I chyba tego bedziemy sie trzymać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 noo najlepiej piatek :] [ Dopisane: 11-03-2006, 18:26 ]no i sobie pośmigałem - jeje trochę zimno było w ręce' date=' pozdrawiam[/quote']etam ja czekam az bedzie cieplo ;] tzn okolo 10 stopni :buttrock: mam nadziej ze 26 marca tak bedzie, no bo rozpoczecie sezonu w oliwie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 To co warto podniesc ten temat?? Bedzie ekipa za tydzien?? Wpisywac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ja tam z chęcią się piszę :mrgreen: Andon jak znam życie to też okazji nie przepuści :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 on to hyba niczego nie przerpusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ha ha ha :) To znowu pijemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 To znowu pijemy :) ....i jeszcze jeden i jeszcze raz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 wokolo sami alkoholicy... ;) no w zime to jeszcze rozumiem :) ale latem to chyba musicie "na bani" jezdzic bo wytrzezwiec to nie zdazycie pomiedzy jedna a druga impreza..nieładnie!!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ale ekipa zamula :?, wiem ze niektorzy juz sezon zaczeli, ale mysle ze zime warto pozegnac w wiekszym gronie :) :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ale ekipa zamula standart te skrzaty leśne już tak mają :laughing: A tak poważnie to z tego co pamiętam to więcej osób deklarowało swoje przybycie w ten weekend, a dzisiaj dopiero wtorek, więc poczekamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 widze ze jest takie zainteresowanie ze temat spadnie na samo dno juz niedlugo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 widze ze jest takie zainteresowanie ze temat spadnie na samo dno juz niedlugo my z Andonem i tak bedziemy pić zdrowie ogólu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Trzeba zrobic liste obecności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ilekroć zaglądam tu na ten temacik wszystko kręci się dookoła jednej tematyki- WALENIE W GARA W TRÓJMIEŚCIE -to powinno znaleźć się w nagłówku :lol: p.s. oczywiście bez urazy, pozazdrościć tylko, że możecie się tak pospotykać, u mnie nie ma ludzi raczej zforumowanych :| pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi