c00l Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jakas imprezka i wtedy możemy siedziec do rana bo w metro to mi się nie za bardzo swiecilo siedziec za blisko domu i obowiazki wzywaly hehe piesek plakal i wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 maly czy wielki ch*j sie pisze prze "ch" Musicie mi wybaczyć - miałem kaca :D gdzies ok 1.30 się rozstaliśmy było ostro, ale jak już mówiłam zostali poprostu najwytrwalsi A na koniec kobiety zapakowały nas do bagaznika 8O i zabrały nas na kolacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Za tydzień reaktywacja. Mam nadzieje ze więcej osób dotrwa do końca :mrgreen: Mnie za tydzien najprawdopodobniej nie bedzie :? Dlatego apeluje o przeniesienie imprezy na za 2tyg :D - bedzie juz prawie koniec postu, moze Mirek sie skusi na piwko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Chyba za dobrze wam było trzeba to zmienic tym razem kobiety pija a panowie prowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spnk Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Co do zlotow w gdańsku to jest zlot H-D Powrstation w Sopocie. Mimo iż jest to zlot harleya to wjechć mogą wszyscy (przyjeżdzają nawet ludzie na plastikach) Co do terminu to jest to jakoś w pierwszy weekend czerwca czy coś w tej okolicy(jak ktoś zainteresowany to podm termin dokladny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mnie za tydzien najprawdopodobniej nie bedzie Dlatego apeluje o przeniesienie imprezy na za 2tyg - bedzie juz prawie koniec postu, moze Mirek sie skusi na piwko No co ty lechu jak tak bedzimy przekladac to nikomu nie podpasuje. Przełóz swoje spotkania i wpadaj :) :buttrock: albo moze za dwa tyg tez cos sie zorganizuje :] Co do zlotow w gdańsku to jest zlot H-D Powrstation w Sopocie. Mimo iż jest to zlot harleya to wjechć mogą wszyscy (przyjeżdzają nawet ludzie na plastikach) Co do terminu to jest to jakoś w pierwszy weekend czerwca czy coś w tej okolicy(jak ktoś zainteresowany to podm termin dokladny) a o tym to chyba kazdy wie :D:) dosyc spora impreza ;):) no ale przypomniec nie zaszkodzi jou :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 bedzie juz prawie koniec postu, moze Mirek sie skusi na piwko Lechu obiecuje ze jak tylko post sie skonczy wypijemy razem piwko :D i wydaje mi sie ze na 1 sie nie skonczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 wydaje mi sie ze na 1 sie nie skonczy Mirek bedziesz pił małe??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 tym razem kobiety pija tym razem :?: ja tam za kierowce nie robię, bo narazie nawet prawka nie mam, a nawet jak już jakimś cudem zdam ( 9 marca 3mać kciuki :D ) to i tak nie będę przyjeżdzać samochodem....bo w towarzystwie tylu meneli-alkoholików nie pić to jak nóż wbić se we własne plecy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 tym razem kobiety pija tym razem :?: ja tam za kierowce nie robię, bo narazie nawet prawka nie mam, a nawet jak już jakimś cudem zdam ( 9 marca 3mać kciuki :D ) to i tak nie będę przyjeżdzać samochodem....bo w towarzystwie tylu meneli-alkoholików nie pić to jak nóż wbić se we własne plecy ;)ja nie pije i nie narzekam a co do zmotoryzowania to nawet do multikina jade autem bo mi sie neichce isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Lechu obiecuje ze jak tylko post sie skonczy wypijemy razem piwko :D i wydaje mi sie ze na 1 sie nie skonczy ;)Trzymam za slowa :)- postaram sie o jakis nocleg w Gda i mozemy popic troszeczke :roll: :twisted:Mirek bedziesz pił małe??? Bedzie sobie rozcienczal z sokiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Bedzie sobie rozcienczal z sokiem to ja juz wole male :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak sie nazywa ten pub i na jakiej wysokosci grunwaldzkiej sie on znajduje ?? Ja sie tam zjawie, ale juz z moto, poki co pogoda dobija - Ziemia przestala sie obracac i zostalismy na wieki pograzeni w ciemnosciach ... koszmar pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak sie nazywa ten pub i na jakiej wysokosci grunwaldzkiej sie on znajduje ?? Na wysokości Xla, lub metro tylko po drugiej stronie skrzyżowania. Musisz sie cofnąć jakieś 50 metrów w strone gdańska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 to jak panowie i panie gdzie idziemy na impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi