Skocz do zawartości

Zlot w Trójmiescie?

ilek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maly czy wielki ch*j sie pisze prze "ch"  

Musicie mi wybaczyć - miałem kaca :D

gdzies ok 1.30 się rozstaliśmy  

było ostro, ale jak już mówiłam zostali poprostu najwytrwalsi

A na koniec kobiety zapakowały nas do bagaznika 8O i zabrały nas na kolacje ;)

Za tydzień reaktywacja. Mam nadzieje ze więcej osób dotrwa do końca :mrgreen:  

Mnie za tydzien najprawdopodobniej nie bedzie :?

Dlatego apeluje o przeniesienie imprezy na za 2tyg :D - bedzie juz prawie koniec postu, moze Mirek sie skusi na piwko ;)

Co do zlotow w gdańsku to jest zlot H-D Powrstation w Sopocie. Mimo iż jest to zlot harleya to wjechć mogą wszyscy (przyjeżdzają nawet ludzie na plastikach) Co do terminu to jest to jakoś w pierwszy weekend czerwca czy coś w tej okolicy(jak ktoś zainteresowany to podm termin dokladny)

Mnie za tydzien najprawdopodobniej nie bedzie  

Dlatego apeluje o przeniesienie imprezy na za 2tyg  - bedzie juz prawie koniec postu, moze Mirek sie skusi na piwko

No co ty lechu jak tak bedzimy przekladac to nikomu nie podpasuje. Przełóz swoje spotkania i wpadaj :) :buttrock: albo moze za dwa tyg tez cos sie zorganizuje :]

Co do zlotow w gdańsku to jest zlot H-D Powrstation w Sopocie. Mimo iż jest to zlot harleya to wjechć mogą wszyscy (przyjeżdzają nawet ludzie na plastikach) Co do terminu to jest to jakoś w pierwszy weekend czerwca czy coś w tej okolicy(jak ktoś zainteresowany to podm termin dokladny)

a o tym to chyba kazdy wie :D:) dosyc spora impreza ;):) no ale przypomniec nie zaszkodzi jou :buttrock:

tym razem kobiety pija

tym razem :?:

ja tam za kierowce nie robię, bo narazie nawet prawka nie mam, a nawet jak już jakimś cudem zdam ( 9 marca 3mać kciuki :D ) to i tak nie będę przyjeżdzać samochodem....bo w towarzystwie tylu meneli-alkoholików nie pić to jak nóż wbić se we własne plecy ;)

tym razem kobiety pija

tym razem :?:

ja tam za kierowce nie robię, bo narazie nawet prawka nie mam, a nawet jak już jakimś cudem zdam ( 9 marca 3mać kciuki :D ) to i tak nie będę przyjeżdzać samochodem....bo w towarzystwie tylu meneli-alkoholików nie pić to jak nóż wbić se we własne plecy ;)

ja nie pije i nie narzekam a co do zmotoryzowania to nawet do multikina jade autem bo mi sie neichce isc

Lechu obiecuje ze jak tylko post sie skonczy wypijemy razem piwko :D  i wydaje mi sie ze na 1 sie nie skonczy ;)

Trzymam za slowa :)- postaram sie o jakis nocleg w Gda i mozemy popic troszeczke :roll: :twisted:

Mirek bedziesz pił małe???

Bedzie sobie rozcienczal z sokiem :buttrock:

Jak sie nazywa ten pub i na jakiej wysokosci grunwaldzkiej sie on znajduje ??

Ja sie tam zjawie, ale juz z moto, poki co pogoda dobija - Ziemia przestala sie obracac i zostalismy na wieki pograzeni w ciemnosciach ...

koszmar

pozdro