chojrak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) swieta spedzone z rodzina :icon_biggrin: :P Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez chojrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 co tu taka cisza widziale dzis ze hyba juz zaspa ruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jooo juz ruszyło ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 co tu taka cisza widziale dzis ze hyba juz zaspa ruszylaTak ruszyła. Byliśmy dziś z Ptaszyną. Pojeździliśmy z motobike 3miasto pogadaliśmuy o pierdołach i chyba w sobote do Borska wyruszamy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie chce krakać ale pewnie będzie popadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sszajbuss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ahoj! Ja tylko takie skromne pytanko mam,gdziez nasza brac trojmiejska spotyka sie poza Zaspa? A moze planowane sa jakies dlasze wypady?: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 To już trzeba się indywidualnie umawiać. W sierpniu np ekipa jedzie do Brna na MotoGP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A ja coś słyszałem że na targu węglowym ma być jakiś spęd niebawem... coś ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 O targu nic nie słyszałem ale prawie co tydzień w weekendy są zloty (jeśli tak to mozna nazwać) w Borsku gdzie brygada z motobike3miasto katuje swoje sprzęty na pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No z tego co wiem to ten sped bedzie w piatek o 11. Klub Piekni, Mlodzi i Bogaci :icon_mrgreen: Chyba wlasnie M3M to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 W ta sobote 22 kwietnia jest impreza motocyklowa na terenie stoczni gdanskiej brama nr 3. Jakies koncerty rockowo-bluesowe, wstep 5 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sszajbuss Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A cos sie jeszcze dzieje czasem na Skaweku Kosciuszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ej a w stoczni to 21 robia tak?A to oni tak kazdego wpuszczaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to nie robią problemów przy wpuszczaniu, szczególnie jak się podjedzie na moto. A jutro faktycznie w młodych pięknych... jest impreza organizowana przez M3M. Można wpaść na moto. Podobno mają też tańczyć jakieś wynajęte panienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi