Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Imprez u Was we Wrocku jak u ruskich rakiet Ja wcześniej tak nie balowałam :oops: To wszystko przez Pasteurki :mrgreen: A tu się okazuje że we Wrocku skubaniec się zaszył... Musiałam być grzeczna skoro do mnie przed czasem przylazł :P Proszę o szczegóły droga koleżanko ... i gdzie stoi ten motocykl ... w salonie ?!?!?!?!?!?No yyyyyyyyy..... jakby Ci to powiedzieć :? Stoi na środku naszego salonu 8) w przestronnym M2 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 No yyyyyyyyy..... jakby Ci to powiedzieć Stoi na środku naszego salonuNo całkiem słusznie ... Salon to właściwe miejsce na trzymanie motocykla, a nie tam jakiś zimny garaż. Najwyżej się stół i fotel wyrzuci. :-D A to jest Yamaha czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Dziękuję Wam bardzo za gratulację i mam nadzieję, że nie odmówicie małego piweczka jutro w czwartek w Tawernie o 21 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Kaśka gratulacje :!: :P :D :D No to jutro pijemy za Twojego GS-a żeby Ci dobrze służył :P :( ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A to jest Yamaha czy co ?I jeszcze ktoś pomyśli' date=' że Ty o niczym nie wiedziałeś :mrgreen: Gdybyśmy mieli na chacie kominek to można byłoby przypuszczać, że ktoś kominem sprzęta wrzucił :P a tak .............przykro mi Prot :roll: to znowu Twoja wina :D :mrgreen: [ [i']Dopisane: 30-11-2005, 18:13[/i] ]No to jutro pijemy za Twojego GS-a żeby Ci dobrze służyłNo tak, bo jak nie wypijemy to opony zardzewieją :mrgreen: :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Tu masz Kasiu bardzo fajną stronę o gs-ie: http://republika.pl/gs500e/ poczytaj sobie i przygotuj się dobrze do nadchodzącego sezonu 2006 :twisted: (ojjjjjjjjj... będzie się działo). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Czolem! A ja juz tego sprzeta widzialem :D.Troche duzo kosztowal mnie wstep na ogledziny :P, ale taka maszyna warta grzechu :D.Gratulki!!! Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A ja juz tego sprzeta widzialem :D.Troche duzo kosztowal mnie wstep na ogledziny :P' date=' ale taka maszyna warta grzechu :D. [/quote']A bo jeździsz jak waryjat :P (samochód to nie motocykl :twisted: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Gratulacje Kaska :-D Oby tylko Prot nie poszedl w odstawke jak bedziesz miala pod reka nowego "sprzeta' :P -bez urazy Prot :-D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ludzie! fotki dawać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 kurczę, maszynkę na mrozie ogladałem, cudna jest. Ale że ja o tych lodach nie wiedziałem... :? GS rządzi! Byle do wiosny, a potem - może jakieś meetingi w połowie autostrady? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Oczywiście wszystko przed nami :mrgreen: Teraz to tylko huragan mógłby mnie powstrzymać :D :P :D Co do lodów to były ale niestety się spóźniliście :P Wszystkie zjedzo.... tzn. zrobione 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A to jest Yamaha czy co ? YEAHHHHHHHHHH YAMAHA RULEZZZZZZZZ [ Dopisane: Środa Listopad 30, 2005 11:44 pm ]:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to dziś będzie picie :D czekamy tylko na przyjazd Amazonki i Dziadzi Prota i do dzieła :mrgreen: Już mnie głowa boli :P A gdzie piątek i sobota :split: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No jak mus to mus - na wojnie wszyscy cierpią równo... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi