fellipe Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jak w temacie... bo ja jak narazie nie odrozniam... Chce sie dowiedziec na jakim sprzecie ten kolo jedzi. Pomoze ktos?http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/filip/mota...tard_stunts.wmv11MB A tak btw.Bede chcial kupic jakis enduro/supermoto do stuntu.Chetnie poczytam jaki model najlepiej by sie nadawal do tego. Raczej cos starszego.:twisted: Orientuje sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Honda CRF 450Ale nie myśl że jak sobie taką kupisz to od razu będziesz tak jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 albo 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 albo 250raczej 450Lepiej kupić CRFX bo ma swiatła i homologacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ale on chce raczej cos starszego, wiec nie mam pojecia co moglobyc do stantu ze starszych lat. wiadomo mozna cr 125 zrobic sm i latac :)Ale 4 suw zaden mi po glowie nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ale 4 suw zaden mi po glowie nie chodzi husqa TE (albo tc bo mi sie mylą) 610 po 97 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 husqa TE (albo tc bo mi sie mylą) 610 po 97 roku.TE bo E jak enduro a nie C jak cross :) a po '97 roku dlatego że dopiero wtedy zaczeli montować pompy oleju i podczas jazdy po płaskim silnik sie nie zacierał ;) ale on chce raczej cos starszego' date=' wiec nie mam pojecia co moglobyc do stantu ze starszych lat. wiadomo mozna cr 125 zrobic sm i latac Ale 4 suw zaden mi po glowie nie chodzi[/quote']Przecież to nie musi być chyba wyczynowy endurak. Z tego co wiem to LC4 sie doskonale do SM nadają a koszty na pewno niższe niż w crf 450 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Honda CRF 450Ale nie myśl że jak sobie taką kupisz to od razu będziesz tak jeździć No tego to jestem swiadomy...:)Musze sie rozstac z sv.. chociaz bardzo tego nie chce.. i wychodzi na to ze sezon 2006 spedze bez 2oo. W planach na 2007 litrowy Sv.Wiec na oslode chce sobie kupic cos do stuntu. Bo niewyobrazam sobie sezonu bez baku miedzy nogami. Jeszcze nie zdecydowalem sie czy bedzie supermoto czy jakis street.. narazie chce rozpoznac temat.Kasy nie mam za wiele na to.. bo mysle ze tak kolo 6kpln.Z tego co napisaliscie to wnioskuje ze jesli juz enduro do stuntu to 4suw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 No tego to jestem swiadomy...WinkMusze sie rozstac z sv.. chociaz bardzo tego nie chce.. i wychodzi na to ze sezon 2006 spedze bez 2oo. na www.scigacz.pl jest filmik jak koles sv 650 robi dokładnie to samo co ten crfą Z tego co napisaliscie to wnioskuje ze jesli juz enduro do stuntu to 4suw?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ostro koles wymiata na tej Hondzie :P lata praktyki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 na www.scigacz.pl jest filmik jak koles sv 650 robi dokładnie to samo co ten crfą tylko ze mnie szkoda sv do takiej jazdy...a to ma byc tylko dodatek.. a nie "sens zycia" Jak wygram w totka to przerobie sv i poprobuje..:) a co do LC4.. to 600, 400 czy jeszcze jakis inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 a co do LC4.. to 600' date=' 400 czy jeszcze jakis inny...[/quote'] Moim zdaniem 400 nie warto brać. Jeżdizłęm sporo lc4 w rózznych wersjach i rocznikami od 93 do 2002. 400 jest niewiel lżejsza od 600 a mocowo jest duża różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi