Skocz do zawartości

Zdałem na prawko kat. "C" :D:D

?ukasz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D Ja też chce zrobić kurs kat. C. Mieszam w Warszawie i znalazłem za 1100 zł w Ursusie na Starze 200 biały i do tego sporo rdzy ;) Kolega wujcio z którym razem robiliśmy kat.A też ma takie plany.ale jak to w życiu bywa kłopot z kasą i będzie trzeba poczekać do wakacji.Moto jest ważniejsze a właśnie kończe remont i potrzebuje jeszcze sporo kasy ;) Ale na wiosne będzie gotowy i dam zdjecia na forum :P Pozdrawiam

Łukasz jesli chodzi o egzamin na przyczepy to faktycznie jest trudniej na dwu osiowca ale... :arrow: jak nauczysz sie na takiej to dasz sobie rade z kazda :) i to jest plus. Ja tez zdawalem na dwu osiowej i poczatkowo myslalem,ze to nie do zrobienia a teraz zrobie z przyczepa nawet koperte! ( oczywiscie tego nie ma na egzaminie ) i aby wykonac taki manewr trzeba duzo cwiczyc - ale jest do zrobienia i ja jestem tego dowodem.

Jeszcze raz gratuluje zdanego egzaminu i zycze powodzenia na E.

Ps. mysle ,ze dasz rade i tak jak wyzej napisalem to nawet dobrze ,ze robisz kurs na dwu osiowej bo jak to opanujesz to bedziesz mogl powiedziec ,ze umiesz jezdzic z przyczepa.

POZDRAWIAM!!!

Ja także mam już kategorie C zaczołem chodzić na E wyjezdziłem 5 godzin i po dwuch godzinach placyku niespodzianka tata instruktor wesoło oznajmił mi że zmieniły sie lekko zasady i łuk jest w drugą strone i o pół metra szerszy. Szczerze mówiąc to nie wiem po co to bo ten stary miał wystarczająca szerokość ale cóż. Z przyczepą ze sztywnym dyszlem taką jak jest teraz naprawde o niego lepiej sie cofa stara autosanka jak zrobiło sie jakiś nerwowy ruch stawała w poprzek i już po jezdzie.