Michał529 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 witam. wiem ze ten temat byl walkowany, ostatnio czytalem cos na ten temat i byl adres strony dadboyz. Jednak tam byl ten opis bardziej do wiekszych motorków. Mnie jednak bardziej interesuje jak to jest w przypadku mz 150. Próbowałem juz troche ale z samego gazu. na jedynce, obroty okolo 5 tys(wyskalowane do 8 tys) :lol: i..niby cos tam jedzie kawalek ale nagle obrotów mu brakuje i opada, zresztą mz-tka nie wytrzyma takiego katowania na dłuższą mete. chciałem zapytać czy ktos próbował robić cos takiego, tak zeby jechać powoli i na jednym biegu cały czas, na mz oczywiście :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Kolega dość dobrze ma to już wyćwiczone i potrafi MZ 150 przejechac spory odcinek na kole :) On z tego co wiem stawia ją ze sprzęgła, bo z gazu ciężko jej to idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Poszukaj w poprzednich tematach... najdalej tydzień albo dwa temu było o małych dwusówach i jak na nich śmigac na gumie... Sam sie w tych tematach produkowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 MZ 150 ze sprzęgła łatwo idzie na koło.Całkiem dobrze mi wychodzi wheelie na MZ.Z gazu jest trudniej ale jak sie upre i ją rozkręce do 5 tys. i wyrwe mocno to pójdzie na koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi