Pablo2x Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja szukam amorka ale w sumie teraz troche sie z kasy wypstykałem - wiec za okolo mc dopiero bede kupował - jednak cos tu nie tak bo 2004 to juz ten nowy model z wydechem pod siedzenie a 2003 to moj model -a nie sadze zeby były identyczny sposób mocowane amorka w tych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 przyłanczam sie do gratulacji,co do koloru to kwestia gustu,ale ten ostatni wzorek jest obłędny,zajesbisty sprzet gratuluje :P :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja szukam amorka ale w sumie teraz troche sie z kasy wypstykałem - wiec za okolo mc dopiero bede kupował - jednak cos tu nie tak bo 2004 to juz ten nowy model z wydechem pod siedzenie a 2003 to moj model -a nie sadze zeby były identyczny sposób mocowane amorka w tych modelach Nie jest ten sam i... jest ten sam. R1 2004 ma seryjny amor, mocowany (z tego co pamiętam) trochę tak jak w moim maleństwie. Ale akcesoryjne, jak są z mocowaniami to są mocowane na górze (tak jak miałeś w R6) i tam się raczej nic nie zmieniło. Tak samo jest do GSXR-a - jak kupujesz akcesoryjny (mocowany nad kierownicą), czy w oryginalnym miejscu (jak mój Ohlins) to jeden ciort - pasuje od 2001 do 2004 roku. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ale w R1 od 2004 chyba zmieniła sie troche rama - jednak nie jestesmna 100 % pewien i h...uj abym sobie za to nie dał uciąc :P - tak czy siak amorek musi byc i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 może coś takiego do wyboru lub w carbonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Siemanko Pablo2x .Widze kolejny motorek zmieniles.Gratuluje super sprzeta.Mozesz sie pochwalic ile szarpla Ciebie ta inwestycja.Bo mam dylematy miedzy R1 a GSXR1000.Pewnie do samego konca niewiem naco bede zmienial.Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Super sprzet! A w tym czerwonym bedzie jej slicznie! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Kolor juz wybrany - czerwon oczarny - tylko zastanawiam sie nad polerka felg - albo spoleruje całe albo tylko ranty R1 ze zdjecie pare postów wyrzej juz zasiliła nasza ekipe - jak tak dale pójdzie to wszyscy bedziemy miec czerwone R1 ::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 R1 ze zdjecie pare postów wyrzej juz zasiliła nasza ekipe - jak tak dale pójdzie to wszyscy bedziemy miec czerwone R1 no to gratki raz jeszcze --- cena taka jaka pisalem czy jeszcze sie udalo cos spuscic? :mrgreen: PS: piekna jest :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Oczywiscie ze sie dało spóścic - co prawda troche szczegółwo jeszcze tam sie znalazlo - i stan motocykla nie byl tak idealny jak pisano w ogłoszeniu ale za ta kase bylo do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 jak tak dale pójdzie to wszyscy bedziemy miec czerwone R1 No właśnie to jest JEDYNA poważna wada R1 - jest ich jak psów... :? Dlatego ja mam swoją 'pojechaną' w aerografie... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 To zapoda jfoto- j aplanuje troche moja upiekszyc areografem - ale pomyslu nie mam zadnego jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 http://www.aerograf.com.pl/gfx/motory/091.jpg http://www.aerograf.com.pl/gfx/motory/090.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 To jest twoja R1 czy tylko taki wzór- ?? Ja planuje jakis areograf na zdaupku- moze R1 w płomieniach ?? nie mam zmysłu artystycznego niesteyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 To jest twoja R1?Moja. Może później znajdę fotki z tego roku - z crashpadami alu, polerką felg, z żółtym wypełnieniem i zmienionymi kierunkowskazami. To czego na fotkach nie widać to zegary. Nie podoba mi się seryjne podświetlenie w R1 - "niebiesko-majtkowe", dlatego zostało zmienione na wyraziste podświetlenia ala Volkswagen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi