sovietek Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 dostalem odpowiedz ze nie ma juz Orginałów - gowno prawda :P nie zrozum mnie zle, ale gdzies moga byc oryginaly a gdzies moze juz nie byc.. W jednym sklepie leza na polce i nikt ich niechce kupic, a w innym sa nie do zdobycia. wszystko zalezy gdzie sie dany sklep zaopatruje. sa hurtownie, ktore maja jeszcze cale zapasy oryginalnych czesci do ETZ :D veteranos - jutro sie dowiem ile u mnie kosztuje oryginalny ( a napewno są..) i Ci napsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ok BEde czekal jak narazie bedzie chyba Okinoi, (po rozmowie z bułą) pozatym gosc który wypuszcza Etki tez mi go polecał.....do Swiąt mam cczzas wiec jak mozecie to dawac jeszzcze znac :P....Sovietek napisz napisz kazde info sie przyda bo nie zmarnuje tego motoru, nie ma bata :D Podr Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Wejdź na http://www.kemot.pl - napisz do nich. Jak będzie trzeba to pojadę do nich (są odemnie z miasta) i się zapytam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Jesli nie bedzie to dla Ciebie problem to skocz i oblukaj! Bo wiesz jak to jest na Emai..... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Oki, to jak tylko znajdę trochę wolnego podskoczę. Ale jak czytałem na ich stronie to jest fabryczny -także niewiem co o tym myśleć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi