radzi40 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Widzę że jesteś ze Świdnicy.Daj znać to ci pomogę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jeśli chodzi o załatwienie przeglądu bez fatygi dojazdu do stacji kontroli, to jasne, że można to załatwić. Ale trzeba umieć dobrze zagadać lub mieć znajomości. Mój brat już nie jeden raz tak robił. Jechał do kumpla z dowodem, dał mu na flaszkę a ten mu stemplował. Ale jest jeszcze ryzyko, bo w razie jakiejkolwiek kontroli, jeśli by się okazało, że coś jest nie tak, stacja diagnostyczna może mieć kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 A ja mam takie pytanko.Przed tym jak kupiłem moto tzn 1dzien przed kupnem własciciel zrobił przeglad,i czy ja jak teraz pujde do rejestracji to bede musial na nowo robic przeglad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ELO można zrobic tak ,że jedziesz samochodem na przegląd a dajesz na flache i dowód od moto ale zalezy na kogo sie trafi lepiej jest faktycznie wynajac jakis transport i dowieśc maszynke do przegladu .A na lewych blachach lub bez lepiej sie nie puszczac bo wrazie kontroli jazda bez oc kosztuje około 2 tys. Niewspomne otym że motorek trafia na parking policji .STACHU jesli byly własciciel zrobił przegląd to masz luzik i 116 złoty w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkutnik Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Przecież można z urzędu komunikacji dostać żółte tablice z dowodem tymczasowym. Tylko ubezpieczenie trzeba kupić, bo jak złapią bez oc to jest straszna przejebka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Przecież można z urzędu komunikacji dostać żółte tablice z dowodem tymczasowym. Tylko ubezpieczenie trzeba kupić, bo jak złapią bez oc to jest straszna przejebka.Pozdrawiam. nie bardzo żółte... dokladnie to czerwone tablice tymczasowe. Daja je na miesiac i wio na stacje a potem jeszcze miesiac mozesz na nich poganiac. Dziwne ze nikt tak nie zrobil z was, przeca to najprostrza droga z tych legalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 radzi40 też jestem ze Świebodzic :evil: zagadaj na gg to się kiedyś ugadamy pośmigać :D, sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 . :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi