WILU Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam zamiar przejechac się, a moze nazwt kupic ten oto sprzet : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71889561 Koles chce za to 10tys. z hakiem. Zanim jednak pojadę chciałbym zapytac, czy moze ktos cos wie o tym sprzecie i jego przeszłosci? Moze kogos znajomy wie co-nieco o tym motocyklu?? Kazda informacja na wagę złota!! Dzwoniłem do typa, mowił ze moto niemiało gleby, ma drobne zarysowania. Sprowadzone z Włoch. Tylko moim zdaniem cena podejzanie niewielka... THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ale przecież z tego co ja widzę, to 6900 zł to nie jest cena do wzięcia :roll: Pod caną masz "Cena minimalna nie została osiągnięta", więc to nie jest kwota za którą ten motocykl może zostać sprzedany. Zapytaj właściciela za ile jest do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Napisałem przeciez : 10TYS. z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 No bo koleś chce za to 10 tysięcy z hakiem, o ile dobrze widze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ups... :oops: Sory, nie zauważyłem tego :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 nie widze w tym nic dziwnego , za 17 ty jest Sv 1000 i 2003 rok 8 tys przebiegu , do malowania ale nie koniecznie , a tu jezeli z włoch dodaj jeszcze ok tysiaka na rejestracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 hehe najpierw mateuszm a teraz Ty... czytajcie! " Dodano 2005-11-12 10:41ZAREJESTROWANY W POLSCE !! " więc teraz odejmij tego "tysiaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 opony wymieniono :? chyba nie te na zdjeciu sa tymi nowymi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Cze :)Motrek bardzo fajny, troche o nim bylo na forum poszukaj w wyszukiwarce i ja sie o nim troszki wypowiadalem :P bardzo pozytywnie oczywiscie ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Tzn. nie chodziło mi ogolnie o SV 650, bo wiem jai to motorek, i wiem ze chce kupic SV. Chodziło mi konkretnie o ten egzemplaż, bycmoze ktos z Torunia widział ten sprzet na zywo i moze jakis 'ciekawostki' o nim powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi