Złoty Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Fenix pisz na priv-a... Słuchaj mam fajnego sprzeta dla Ciebie jak bys był zainteresowany jeszcze.JAk cos to pisz na priv powiem Ci dokładnie co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ej to tak zawsze tutaj :D ? Jestem drugi dzień, i narazie jak szukałem tematów tytułami, to nic poza pierwszym postem do niego nie pasuje. ;) .Trochę mnie to drażni :twisted: Chciałem dodać że ja też przesiadłem się z 15KM na 147(katalogowe) i jakoś mnie nie zabiły, też będąc nastolatkiem. To dobry sposób na odreagowanie wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 kupuj teraz, wiosną będzie o 20% drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix121 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Panowie poradźcie mi czy już teraz mam czekać czy lepiej w styczniu jak minie rok do tyłu??? Dlamnie to ważne bo w tej chwili moge kupić moto bardzo tanio ale jak minie rok w tył to moze byc jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kolego jak masz cos ladnego i pewnego to bierz i sie nie zastanawiaj.Bo pozniej na wiosne zawsze troche ceny skaczal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak minie rok w tył to moze byc jeszcze taniejna to nie licz, a już na pewno nie wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi