eloelo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ehehe to jeszcze nic wyobraz sobie ze ja mam 170 pare centy ja to dobiero smiesznie wygladamja ma 170 i na niskim motorze nie jezdze :Dale jakos idzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 jakos musimy sobie radzic nie 8) mlodszy kedzior tez najwyzszy nie jest a i tak wszystkich objezdza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 I jak jest z cenami używanych modeli Za 1000euro wyrwiesz dobrą sztuke na zachodzie(WRE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Dolar$ Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 yhhh to niedobrze bo w takim bądz razie niewiem co kupić bo dt 125 mi sie tak zabardzo niepodoba, o ktm exe 125 myślałem ale ceny części mnie troche przeraziły. No i chodzi mi o takie moto zeby do szkoły od czasu do czasu dojechac zeby był to 01 rocznik i do 8 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 yhhh to niedobrze bo w takim bądz razie niewiem co kupić bo dt 125 mi sie tak zabardzo niepodoba, o ktm exe 125 myślałem ale ceny części mnie troche przeraziły. No i chodzi mi o takie moto zeby do szkoły od czasu do czasu dojechac zeby był to 01 rocznik i do 8 tyś.O znalezeniu KTM EXE nawet poza Polska to mozesz pomarzyc :D ! Za te pieniadze ciezko dostac cos z 01' rocznika./.. MOzna sprobowac Wr125 sprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 za 8 tys to w sumie dt 125 :D bo w sumie takie "hard" enduro to sa ok 10 tys ( jak znajdziesz z 01'), no i dodac trzeba czesci eksploatacyjne. Ja osobiscie swojego ktma sprzedalem za troche mniej niz 8 tys :DMasz cała ziem wiec szukaj wre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Dolar$ Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Masz cała ziem wiec szukaj wre :DTyle ze niewiem czy to ma sens skoro piszecie ze wre jest takie niskie a wr to cross(hyba). No i chcem coś do 125 nie wiecej nie mniej ;]. Bardzo mi się podoba wre i ogulnie mi pasuje jezeli chodzi o moc i wage ale kurde wysokości niewziołem pod uwage :D no i mojego wzrostu 185cm i boje sie ze bede wyglądał jak głupek na tym moto :-x A co do szukania motocykli to szukam przez ebay.de, http://www.motoscout24.autoscout24.de/ i dzwonie po komisach niemieckich. Hmm jak nie wre dt exe i hyba wr bo to jest jak mi się wydaje cros a nie enduro to co 8O ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 WR to hard enduro tak jak np: ktm exc 125. Tylko czesto trafiasz na egzemplarze bez homologacji. Kawasaki kdx jeszcze jest. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Dolar$ Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 aha to tego o wr nie wiedziałem nad kdxem bede musiał się zastanowić bo z tego co słyszałem części do niego są tanie jak by co. A co do wr to raczej sobie nie kupie ani exc z prostej przyczyny ze mnie nato niesteć. Dokładnie niewiem jakie są ceny eksploatacji takiego motocykla ale skoro hard enduro to wydaje mi się ze poruwnywalne do crossa a tego niechcem. Czyli zostaje mi tylko kdx ?? Myślałem jeszcze nad aprilia rx 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 piszecie ze wre jest takie niskie a wr to cross(hyba). że niskie to już odrazu cross :roll: ,wszytskie wyczyny crossówki są niskie CR/YZ/RM/KX/SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Moze wre da sie jakos podniesc?Porozkręcac albo cus? :D Ost. ktos pokazywał kdx 95 rok zarejestrowany na motorower (z dopłata 300zł) bez rejestracji na motorower 3000zl. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Moze wre da sie jakos podniesc?Porozkręcac albo cus? Very HappyNie ma sensu bo po to jest niska zeby w terenie nogami można było wszędzie dosięgnąć. Zobaczcie że nawet wyczynowe endura nie są wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Dolar$ Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 no to w takim bądz razie juz zgłupiałem :D ni holery niewiem nad czym sie teraz nawet zastanawiać czego szukać a co do wielkości crssówek to wiem ze niesą bycze ale mi chodzi o enduro takie zeby pasowało do mojego wzrostu zeby nie było ani zamałe ani za wielkie (hociaz w to wątpie) takie wsam raz zeby było i zebym nie wyglądał śmiesznie. Hyba jednak obstane przy wre bo to jest najlepsze rozwiązanie tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 hey a napiszcie mi co z osiągami WRE 125 , jest jakoś blokowana? jak można ją odblokować ? Nówka tylko 80km/h ? to chyba jakieś kpiny :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 A jak wyglada roznica Cr125 a Wr125 ? Chodzi mi o Husqvarny a nie o Honde Cr !! Ktm Sx125 rozni sie od Exc tym ze tlok ma dwa pierscionki. Czy tak samo wyglada roznica miedzy Cr125 a Wr125 ? Pomijajac oczywiscie zapewne inne zestrojenie zawieszenie, tyle kolo 19 itd.Czy w ogole ma to jakies duze znaczenie czy tlok jest dwupierscieniowy ? Gdzies na forum przeczytalem ze nawet do sx'ow zakladaja cylinder(?) i tlok od exc aby wlasnie miec tlok z dwoma pierscieniami. Co dzieki takiemu zabiegu zyskujemy ? Wieksza trwalosc tloka ? Edit:Nówka tylko 80km/h ? to chyba jakieś kpiny Very Happy To jest blokada zwiazana z homologacja do 15km. Podobnie jest ze wszystkimi motocyklami klasy 125. Nawet ktm exc125 jest blokowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi