Enduroboj. Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Przeszukiwałem forum i nie znalazłem żadnych konkretnych info na temat tych moto.Chodzi mi o różnice między wr i wre. A także wszelakie dane oraz opinie osób które miały okazje użtkować lub widzieć te huski w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 w wre masz inne zawieszenie i stlumiony silnikMi sie ta huska bardzo podoba i porownywalem ja do wre. Rama i z zewnatrz silnikowo tak samo. Jednak zawieszenie inne (ciensze). W wre masz napewno mniejszy gaznik i zapewne troche inny cylinder (ale nie dam glowy) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 WR to hard enduro natomiast WRE to motocykl klasy KDX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 TO JEST TAK SAMO JAK EXE 125 i EXC 125 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 WR to najlepszy motocykl na jakim mialem przyjemnosc jezdzic, wogole husqvarny to super maszyny. WRE to inna klasa niz WR, calkiem inny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 WRE jest zdecydowanie nizsza i ma mniejsze skoki zawieszen ale maszyna bardzo przyjemna z moca powyzej 30km, zawieszenie naprawde dobrze wybiera no i waga malutka (mialem przyjemnosc jezdzic i milo to wspominam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 WRE jest zdecydowanie nizsza Racja wre naprawde jest niskim motocyklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Racja wre naprawde jest niskim motocyklemNie wiem czy to prawda ale ktos mi mówił że Wre jest niższa od dt 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 To wre i kdx sa widac praktycznie tym samym...kdx tez w miare niski. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Strzalek_t napisał: Racja wre naprawde jest niskim motocyklem Nie wiem czy to prawda ale ktos mi mówił że Wre jest niższa od dt 125. Bo jest. ja jeździłem modelem z 96 albo 97 roku i mi sie podobała i nawet miałem ją brac bo to naprawde fajny motocykl tylko że ta akurat miała coś z dokumentami więc podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Strzalek_t napisał:Racja wre naprawde jest niskim motocyklem Nie wiem czy to prawda ale ktos mi mówił że Wre jest niższa od dt 125.Jasne ze jest! jak Dt'tka Eloelo stoi przy jego WR'ce (Dt ma podniesiony tylko tyl) To WR250f wyglada mizernie a co dopiero WRE :) . ALe wg. mnie ta wysokosc nie jest wada bo prezentuje sie mimo to dosyc godnie a ulatwia to znacznie jazde w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jak jest z awaryjnością i częściami do takiej WRE. Zawieszenia nadają się tylko w teren czy można posiupać na torze :?:I jak jest z cenami używanych modeli :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Dolar$ Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jak jest z awaryjnością i częściami do takiej WRE. Interesuje mnie to tak samo i mam jeszcze pytanie co do tej wysokości... czy jest to tak naprawde bardzo widoczne ?? bo przy moim wzroście 185 boje się ze bede wyglądał śmiesznie na tym motocyklu a mam zamiar go sprowadzić w marcu albo kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Interesuje mnie to tak samo i mam jeszcze pytanie co do tej wysokości... czy jest to tak naprawde bardzo widoczne ?? bo przy moim wzroście 185 boje się ze bede wyglądał śmiesznie na tym motocyklu a mam zamiar go sprowadzić w marcu albo kwietniu.na wre mozesz troche fajnie wygladac :DA na wr idealnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 hehehe to jeszcze nic wyobraz sobie ze ja mam 170 pare centy ja to dobiero smiesznie wygladam :-D :-) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi