Filu Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no ale 200 raczej malo na naszym rynku ;( a szkoda bo w sumie nie glupi motor Bo niepraktyczna pojemnosć.To tylko dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 dla tego na poczatku napisalem ze fajny dla amatora ktory boi sie 250 a seta mu nie styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ale teraz te motocykle tanie.Kiedyś to pomarzyćjeszcze 4 miesiace temu ceny byly duzeeee.ja moge sobie porownac za ile kupilem wr'ke a co bym teraz za te pieniadze kupil :twisted:dokladnie, zgadzam sie z tym, zajebiscie ceny motorow poszly w dol.No ale trzeba bylo kupowac szybciej motor, zeby jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No ale trzeba bylo kupowac szybciej motor, zeby jezdzicpodejrzewam ze bym nie wytrzymal do teraz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 podejrzewam ze bym nie wytrzymal do terazJa tez nie wytrzymalem i kupilem :) a ceny tak spadly w dol...ale konkurencja sie rozwija ,nowe modele itp. itd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 ja tez kupilem cr w sierpniu no podejrzewam ze i ja bym nie wytrzymal ale teraz mogl bym z usa cos takiego sciagnac DUUUUUUUUUUUUUUZO TANIEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 eloelo napisał:ENDURO napisał:Ale teraz te motocykle tanie.Kiedyś to pomarzyć jeszcze 4 miesiace temu ceny byly duzeeee. ja moge sobie porownac za ile kupilem wr'ke a co bym teraz za te pieniadze kupil dokladnie, zgadzam sie z tym, zajebiscie ceny motorow poszly w dol.No ale trzeba bylo kupowac szybciej motor, zeby jezdzic To jest glownie tym spowodowane ze sezon sie skonczyl ( nie dla wszystkich :) ), pozatym maszyny tez sie starzeja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 pozatym maszyny tez sie starzeja No właśnie taki twój KDX ma prawie 13lat :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ale ja kolejnyraz podkresle nie wazny rocznik, wazny wlasciciel i zasob jego portfela :-) :) .Mowie tak bo nieraz jest sprzedawany roczny motocykl, np taka yz 125 04 rok smigala 2 sezony bez zadnego wkladu finansowego i typ jeszcze mysli ze to jest okazja jak sprzedajke ja za 18 tysi !! :-D a np zdarza sie 01 rok ale od takiego typa ktory naprawde dbal i co 20 godzin zmienial tloka, daje nam nowy cylinder korba i MNOSTWO RZECZy .Wiem to nie zmienia faktu ze moto moze juz miec rozne mankamenty ale spojrzmy na to jeszcze inaczej - np taka wr 400 po typie co nia jezdzi tylko po to zeby pokazac sie znajomym !! zobaczcie taki dziadek 50 lat nie umie jezdzic i wyjezdza moze czasami w sobote (a moze nie :) ) i jak jedzie na servis i mu powiedza ze cos jest do zrobienia to o nic nie pyta tylko placi. I TAKIE OKAZJE NAPRAWDE SIE ZDARZAJA !! w Polsce nie za czesto ale na zachodzie sie zdarza;) tym pozytywnym akcentem koncze i POZDRAWIAM WAS NARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Musze odświerzyć temat bo mam pytanie. Czy KTM SX 200 jest nadal produkowany? Bo ja ostatnie model widziałem z 2004r. a na oficjalnej stronce nie ma nawet wzmianki że takowy istnieje. Pytam z ciekawości. Pozdro i dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja też chciałbym odświeżyc temat. Nowego zakładać nie będę :biggrin: Czy 200 EXC nadaje się na 1-wsze enduro? Czy lepiej zacząć od 125? Bo w sumie w tej 200 moc niewiele większa jak w wyczynie 125, a na tych motocyklach podobno każdy może się nauczyć jeździć, nie tylko wybrańcy -> 250 ccm :D Jak sie mają koszty utrzymania i spalanie co do EXC 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 EXC 200 to jeden z lepszych motcykli hard enduro 2t. Ludzie którzy go mieli albo mają zawsze go chwalą. Ja też przed kupnem exc125 napaliłem sie na 200 i pewnie by stała taka, ale wtedy cenki jeszcze były wysokie, a teraz za niecale 10tys. dostaniesz dobra sztukę. Motocykl bardzo mocny, niby niewiele od sety, ale wyczówa się. Ma dużo większy moment obrotowy i ciągnie już od dołu. Jest niesamowicie poręczny i zwinny. Spalanie to standardowo +- 10l. 200exc jako perwsze enduro napewno ci sprawi wiele przyjemności, ale na początku trzeba uważać z gazem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to genialy motocykl! jak na takim jezdziłem to zbaraniałem! chodzi prawie jak cwiara a wazy jak 125 bo rama i zawias od 125 :biggrin: kreci sie toja seta wiec trzeba by zmienić tłoka raz na sezon (do 500zł) a korbe raz na dwa sezony ( 350zł). To oczywiscie ceny cześci wiec jeszcze robocizna- tłok 150zł a krba (rozpaławianie silika) kolo 400zł. Tłoka przy odrobinie widzy i checi spokojnie ozna samemu zmienić. wydaje mi sie ze adaje sie na pierwsze wnduro pod warunkiem ze juz na czyms wczesiej jezdziłeś. Spalai ejest napewno niewiele wieksze :D problem pojawia sie tylko na zwodach bo moto nie kwalifikuje sie do zadnej klasy pojemnosciowej :biggrin: na amartorskich zawodach pakuja 200 do 125 :flesje: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Wiem, że to nie jest pojemnośc na zawody. Jak myślicie za ile by można było wyciągnąć coś fajnego z Niemiec? EXC mają USD chyba od rocznika 99 o ile się nie myle i właśnie o rocznik 99 <= by mi chodziło. Pytam, bo znam gościa, który sprowadza auta i motocykle z Niemiec. Widać, że to jest co innego niż z Polski. Wymiana tłoka to chyba nie jest zbyt skomplikowana sprawa, także ten koszt odpada (razem z ojcem bym to zrobił). A korbe lepiej komuś dać, bo to jednak jest dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 EXC mają USD chyba od rocznika 99 o ile się nie myle i właśnie o rocznik 99 <= by mi chodziło. Pytam, bo znam gościa, który sprowadza auta i motocykle z Niemiec. USD od rocznika 2000 na 100% :biggrin: Kilka razy spotkałem ogłoszenie na allegro KTM 99 i miał USD ale z regóły pisało ze brak dokuentów wiec sprzedający sam nie wiedział ze ma 2000 :DKTM w niemczech ma dziwnie wysokie ceny. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi