enduro-bubbaa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 no to znaczy nie to ze ja jakims tam handlarzem jestem tylko poprostu mam duzo info od znajomych ktorzy chca cos sprzedac np sa do sprzedania sxs 250 03 rok za rozsadne pieniadze nie drogo bo chyba 9 za sx 400 01 wr 400 99 tylko ze za nia to bo az 11 sie ceni znajomy, moja cr 125 02 (nowa korba tlok a cylinder po 1 tloku), no i nowe moto jest do sprzedania naprawde okazja 22 i moze cos jeszcze do spuszczenia(nigdy nie odpalana yzf250 05 model) !! no a to nie wszystko jeszcze poprostu jak ktos czegos szuka to moze mnie spytac(na tej zasadzie) czy nie slyszalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 no u nas jest sx 250 albo 125 juz nie pamietam z 2002 roku za 10 000duzo nowych rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ale u kolegi enduro-bubbaa jest SXS a nie SX a to duuuża różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 no - cylinder wydech membrana i DUUUUUUUZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość David Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam! Chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o tym moto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M115643 bo cena nie jest za wysoka i potargowac sie można :) Jak wyglada sprawa cześci, czy sa ogolno dostępne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ze zdiec wyglada niezle i jak chce za ten rok tylko 10,5 tys to naprawde okazja. Mozliwe ze cos w silniku siedzi lub tez byl sprowadzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 http://www.bikepics.com/pictures/385061/ mi to od poczatku ten ktm z ogloszenia sie nie podobal. nie uwazacie ze w porownaniu do tego co pokazalem to mu troche wycdech wystaje i ze kolanko jak by nie ktm :)(troche czarne a tuningowe raczej nei jest ;) ) [ Dopisane: 22-11-2005, 10:43 ]dobra to czarne to moze zabezpieczenie ale faja to napewno nie od 200 :P hehe przujrzyjcie sie !! moze nawet nie od 2t nie wiem nie wymadrzam sie ale ta koncowka mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 do sprzedania sxs 250 03 rok za rozsadne pieniadze nie drogo bo chyba 9 za sx tzn. za tego sprzeta chcesz ok. 9 tyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 http://www.bikepics.com/pictures/385061/ mi to od poczatku ten ktm z ogloszenia sie nie podobal. nie uwazacie ze w porownaniu do tego co pokazalem to mu troche wycdech wystaje i ze kolanko jak by nie ktm (troche czarne a tuningowe raczej nei jest ) Zobacz na dyfuzor z 02' http://www.bikepics.com/pictures/156882/ i z 04' http://www.bikepics.com/pictures/434566/ . Albo koles wsadzil uklad od nowszego modelu lub niewie ze jego sprzet jest 04'roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Z 04 napewno nie jest bo w 04 cały tył jest inny. Boczki i blotnik są razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No to trzeba zadzwonic, pojechac, obejzec i sie przejechac. Probelm z glowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no widzisz nie ma juz sxs hehe ten koles chce teraz swoja yame yz 250 05 rok z nowa korba i cylindrem za 17500 puscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ale teraz te motocykle tanie.Kiedyś to pomarzyć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ale teraz te motocykle tanie.Kiedyś to pomarzyćjeszcze 4 miesiace temu ceny byly duzeeee.ja moge sobie porownac za ile kupilem wr'ke a co bym teraz za te pieniadze kupil :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no ale 200 raczej malo na naszym rynku ;( a szkoda bo w sumie nie glupi motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi