kakanogaja Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 No to ja sie pisze tak jak zawsze dostrzeglem swoja Lorneta ze fajna bibka bedzie tylko kto potwierdzi bo ja bede juz podobno rezerwacja jest tylko na ile osob???? :twisted: No to medyza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czesc Paly! :) Jako zem na emigracji do 21 wrzesnia - nie mam czasu sie przebijac przez posty w temacie... Kiedy pijemy i dlaczego pod koniec wrzesnia tuz PO zapisach PWR ? ;) Nigdy nie chodzcie pijani na zapisy. Ja musialem pol roku meczyc sie z pieprzonym Prawem Pracy pozniej... Wracajac do tematu - termin tuz PO zapisach - kiedy konkretnie, gdzie i czemu znowu na Pasteura ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam wrocką gwardię i pozdrawiam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 eMDe witaj po bardzo długiej przerwie ;) Z opisów na gg wynika, że zakochane irlandki teraz tabunami do Wrocka za Tobą będą zjeżdżać :D Co do opijania to jak najbardziej, natomiast speluna tfu... ;) melina na Pasteura jest juz nieaktualna, chłopaki pokupowali mieszkania i teraz od 2 połowy września to parapetówy - codziennie gdzieś indziej :D Jeszcze trochę :icon_mrgreen: Pały wrocławskie wrócą i znów nastanie standardowy ..... ech... już mnie wątroba boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Kaska rzuc haslo i zrobmy cos w ten weekend bo w domu to mozna tylko umrzec!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Kaska rzuc haslo i zrobmy cos w ten weekend bo w domu to mozna tylko umrzec!!!!!! Madzik musisz się niestety jeszcze trochę pomęczyć bo do środy nie da rady nic zrobić (przyczyny czysto obiektywne :crossy: )Ale po środzie to ..... ;) :bigrazz: nie ręczę za siebie ;) Zresztą baaaaaaaaaaarrrrrdzoooooooo chętnie się z Tobą spotkamy :) Kurde Wrocław zamarł, większość jeszcze na obczyźnie :cool: a tu człowiek w doborowym towarzystwie by się wódeczki tfu... soczku napił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Madzik musisz się niestety jeszcze trochę pomęczyć bo do środy nie da rady nic zrobić (przyczyny czysto obiektywne :crossy: )Ale po środzie to ..... :bigrazz: :D nie ręczę za siebie ;) Zresztą baaaaaaaaaaarrrrrdzoooooooo chętnie się z Tobą spotkamy :) Kurde Wrocław zamarł, większość jeszcze na obczyźnie :cool: a tu człowiek w doborowym towarzystwie by się wódeczki tfu... soczku napił :banghead: Noo raczej do srody dam rade wytrzymac :flesje: ale nie wiem jak dalej....... ;) Kurcze wszyscy wymiekaja ,Zuza i Kaziu wczoraj wiec z Jerrym tez nie pojechalismy na podbuj miasta...Zalatwiaj te sprawy i cos wymyslamy!!!! Edytowane 10 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 kaśka! vodeczka dla ciebie, za pomoc, ciągle się chłodzi :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 kaśka! vodeczka dla ciebie, za pomoc, ciągle się chłodzi :cool:pozdrawiam Hahahahaha no to cieszę się bardzo :) Niech tylko wszyscy już się pozjeżdżają i trzeba będzie ją wypić :banghead: ;) A okazji będzie wiele, Bartic obiecuję Ci to :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 a jak! jedna z okazji będzie 3 października, jak się uda, a druga, gdy będę odbierał :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi