streetstorm Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 dla mnie bomba jednak moim faworytem zostaje sport1000 - jakos mi sie lezka w oku kreci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Dbalosc o sczegoly w 'starociach' jest tak wielka, ze nawet Pirello przygotowala specjalne opony z bieznikiem z 'tamtych' lat lecz o wlasciwosciach wspolczesnych opon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 uhh mi sie do tego niesamowicie podobaja silniki i te szprychowe felgi :) takie potezne ( nie szprychy ;) ) i wogole... ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam Zanim nabylem mh 900 zastanawialem sie nad nowa linia sport clasic ,wybralem sie nawet do dilera a tu zapisy jak za komuny ,i zostal tylko jeden ,ale jakos nie lubie kupowac motocykla widzianego tylko na zdjeciach .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam Zanim nabylem mh 900 zastanawialem sie nad nowa linia sport clasic ,wybralem sie nawet do dilera a tu zapisy jak za komuny ,i zostal tylko jeden ,ale jakos nie lubie kupowac motocykla widzianego tylko na zdjeciach .pozdrawiam-ooo, zyjesz!? 8O :) Pisz jak sie skonczyla Twoja przygoda z 'wiadoma' Duka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi