Wazzabii Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mieliscie lepsza akcje?? ponad 3 razy lezalem w wodzie, raz prawie zalmalem sobie udo przejezdzajac przez tory bo tylne kolo uslizgnelo ise po szynie i prawie polozylem motocykl na nodze; zjezdzajac tylem z nasypu moto stanelo piona, dostalem kierownica w klate i wyladowalem ponad metr od motocykla, a ostatnio glebiac w lesie po bardzo dlugim powerslidzie (najdluzszy jaki mi sie udalo zrobic) obrocilo mnie o 180* jedna noga wyladowala pod silnikiem i podczas gladzenia motocykla ucierpiala, nie moglem chodzic przez chwile, zmieniac biegow bez bolu, no i but jest uszkodzony :buttrock: duzo by opowiadac :P na forum juz nie raz przerabialem kwestie noscie ochraniacze bo mi sie takie cos zdazylo, o glebach trzeba mowic zeby ktos sie uczyl na cudzych bledach :crossy: bo nie warto znow tego przerabiac i mowic ja mialem tak samo :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 To tesh miales widze nieciekawie. Ale to bylo wszystko zima bo zdaje mi sie ze nie... Przynajmniej ja bym zima pod gorke taka nie podjezdzal :-D A co do ochraniaczy to sie w pelni zgadzam bo czesto mam akcje ze mnie cos od moto boli :-( Jednak zima to jeszcze ani razu 6 nie odpialem. Raz tylko 5 na prostym kawalku po drodze lsnej ale jush nie za fajnie sie moto prowadzilo bo przednie kolo latalo na boki a tylko za nim. Jedynym ciekawym aspektem tego wyczynu jest row ktory za mna zostal i snieg sypiacy na metr be zprzerwy :buttrock: Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpavlik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam...Co do zimy, macie tu mój filmik do ściągnięcia...=D z przed dwóch lat komarkiem jeździłem po lodzie =D mialem dwa filmiki, jeden byl lepszy ale niewiem gdzie go wcieło, ale macie ten drugi i obejrzyjcie i powiedzcie co o tym myslicie...to z rapidshare...kliknijcie FREE poczekajcie kilka sec przepiście kod i sie bedzie sciagac. oto link :buttrock: http://rapidshare.de/files/10674812/Obraz_098.mpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zima nie zima zawsze należy uważać. Kretowiska są jak głazy, a nie jak w lato można przez nie przeciąć.Należy wzionść poprawke na to i bawić się dalej, bo każda pora roku przynosi nam inne warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Czy ja wiem... Zreszta chyba sie nie jezdi w zime po terenach ktorych sie za bardzo nie zna. Ja tak raz przejechalem i sie nie za fajnie to skonczylo.... Szkoda gadac. Ale jak zawsze polecam ochraniacze bo naprawde zawsze ci cos dadza :-D Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi