Laska Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ja mam z roku 95 i jestem bardzo zadowolony to prawda przy kaceniu duzo pali ale gorąco polecam wszystkim co chcą go kupić maszyna nie do zdarcia goraco polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 do katany silnik 1100? :biggrin: prosze bardzo http://motodawcy.com/index.php?site=showme...&sid=33&did=278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jedna z wad to :bardzo drogie komplety uszczelek,swiece zaplonowe tez dosc drogie (drozsze sa chyba tylko platynowe) ale wiadomo jak ktos kupuje taki motorek to raczej nie z mysla o naprawianiu go odrazu.A zalety to mnostwo czesci zamiennych np. pasuje glowica od nowego jajka ,silnik od GSF1200 tez mozna wstawic i mnostwo innych modyfikacji silnikowych.Ja teraz jeżdze np.GSXR1100 rozwierconym pod tłoki od GSF1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 a czy ktos kombinowal ze wstawianiem silnika z gsxr 750 (91,92) lub gsxr 1100 do GSX 600 F ;> ciekawe czy by pasowal? 750'tka wchodzi do GSX'F'a plug&play, 1100 jest chyba trochę wyższy i nie zmieści się w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Kumpel ma takiego z 1990r., troche pojezdziłem i wszystko fajnie ale przez 10 min potem wszystko boli, pozycja za kierownicą tragiczna. Oczywiscie w porównaniu z moim zzr-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A po cholere ktoś odświeżał temat sprzed 5 miechów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi