EEEmm Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam i Gratuluję !!! niech się dobrze sprawuje !!! . W tym roku też kupiłem pierwszego z kraju kwitnącej wiśni :twisted: - fajna owiewka - ciekawe czy pasowała by taka do mojego ?. czy mógł byś podać wymiary tej owiewki ? oczywiście nie namawiam do sprzedaży tylko chciałem się zorientować .pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 fajne jeździdełko :notworthy: gratuluję zakupu! oby jeździł bezawaryjnie i przyniósł wiele radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam, i gratulacje zakupu.Mi sie moto podoba,malowanie może byc jest ok.POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Moto prezentuje się godnie, więc o nie dbaj, bo naprawde warto.Jak już wspominali koledzy, nie pozbywaj się owiewki, bo może się przydać na dalsze wypady. bez niej najesz się stada komarów :twisted: Do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Gratuluje naprawde fajne moto. Ja w tym roku też przesiadłem się z Mz na pierwszego skośnookiego...Jeszcze raz gratki i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi