Filip Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Hej,wczoraj stałem się dumnym właścicielem Suzy GSX 400E '84. Sprzet jest dosyć nietypowo pomalowany - gwiazdy i zielony ksieżyc na granatowym tle (bak), do tego owiewka z przyciemniana szybką i naprawde świetne kufry boczne. Ogólnie po roku Mz-etkowania jest to naprawde supertechnika :notworthy: :buttrock: Teraz tylko rejestrować - ale to po maturze. pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Moje gratulacje...!Pniesz się na dobrą drogę...! :notworthy:Mógłbyś tylko jeszcze zdjęcie swojego sprzęta zapodać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja też chętnie zobaczę jak to wyglada, zapodaj zdjecie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 CZekamy na foto i rowniez GRATULACJe tez bym tak chcial;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Gratuluje ja dopiero zmienilem ze 150tki na eME 251 :buttrock: w przyszlosci bede podązał twoimi śladami :notworthy: tzn. w strone Konstruktorów ze skosnymi gałami :P:P:P Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam,fotki z polowy czerwca 2005 jeszcze w Niemczech. Pare szczegolow jest do dopracowania....i owiewka do zdjecia (nie podoba mi sie) http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1702 http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Gratuluje wyboru i do zobaczyska na drodze. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 He he :notworthy:Owiewka faktycznie kosmiczna...Ale z drugiej strony pasuje do malowania w gwiazdki... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nawet fajne moto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Owiewy nie sprzedawaj, przyda Ci sie na dalsze wypady, sam sie za jakas rozgladam. Motocykl masz super :!: A malowanie dodaje mu uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Chyba go widzialem na allegro. Fajny, tylko to malowanie... Gratuluje wyboru :notworthy: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Gratulacje!Mi się malowanie podoba. Przynajmniej jest oryginalny, niepodobny do innych. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Gratuluję!Malowanie to kwestia gustu :notworthy: Tka jak napisał koniaczek nie pozbywaj się owiewki - przyda się na pewno :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Gratuluję zakupu! Niech się sprzęt dobrze sprawuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 witam :notworthy: gratuluje zakupu i życze Ci bezawaryjnej eksploatacji :buttrock: też jako pierwszego japońca miałem GSX-a 400E, bardzo fajnie się jeździłotak jak moi poprzednicy radze Ci nie sprzedawać owiewki, może się przydać na dalsze wypadyPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi