tom. Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Na poczatek 125 lub 250, pół roku lub rok jazdy. Następnie polecam yamaha fazer 600 rocznik 98-2003. To jest motocykl jak zabawka: lekki, prawie uniwersalny, silnik nie do zdarcia i hamulce od R1, do jazdy po mieście wyśmienity. Sam mam to wiem ;) . Ale pewnie każdy swoje chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Niesamowite - chyba pierwszy raz ktoś polecił na SAM POCZĄTEK motocyklowej przygody 125-250 ccm 8O - a nie od razu 500-600 ccm.A już naprawdę myślalem, że coś ze mną nie tak. Uff... ulżyło mi... :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 :-D 125-250 jest oczywiste. Ma jedną wadę pewnie za rok będzie za mały a ja nie będę miał seca go sprzedać.Taka skaza emocjonalna z braku dzieci :-D Pzdr Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 To kup używany i taki paskudny żebyś nie mógł na niego patrzeć. Łatwiej ci bedzie go sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie mam zbyt wiele kasy na moto, ale chcę wreszcie coś większego niż Simson i powiem tak...nie chciałem demoluda tylko jakąś japonię - najlepiej CBX550...ale najprawdopodobniej stanie na tym, że gdy skończę kurs (jestem w trakcie) to wsiądę na Jawę 350 TS i na niej będę stawiał pierwsze poważne kroki, a na przyszły sezon pomyślimy o czymś lepszym, bo Jawę będę miał komu sprzedać :D Myślę, że takie rozwiązanie będzie dobra z racji małego budżetu, a i przy tym rozsądne jak na początek :) A co wy o tym sądzicie? PSPrzepraszam za wyciąganie starego tematu, ale akurat go czytałem i uznałem, że nie ma sensu zakłądać następnego skoro tu dyskusja zeszła kiedyś właśnie w tą stronę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi