orzelek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Robie rozne przymiarki do zrobienia przy moim SUZUKI Intruderze 1500 LC oslon z nierdxewki,ale mi to nie wychodzi.Moze ktos majacy w tym wprawe wykona odplatnie te oslony,chodzi o oslony na rece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 nie przesadzasz trochę ? :notworthy: Masz ogromną szybę, a chcesz dołożyć osłony na dłonie /jak w enduro/ - może wiatrochrony na piszczele /jak w WSK'ach/ :buttrock: . Żartuje oczywiście, to woja sprawa i Twój sprzęt, ale czy to porawi jego wygląd i STYL?pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nad zalewem pewnie ducha :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 SZAFIR -- nie chodzi o wyglad czy styl ale o moje 55 lat na karku i 45 lat za kierownicami roznych motocykli.Poprzez oslony chcialbym jak najdluzej byc z Wami na roznych spotkaniach motocyklowych ZLOTY itp. a w sezonie letnim zaliczam ich kilkadziesiat.wspolnie z moja stara zona bo tez ma bzika na punkcje motocykli mimo 54 lat zycia.Zycze jak najmniej stawow zainfekowanych relmatyzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Przelatywałem ostatnio przez Jasło i zachaczyłem firmę WMW. Mają tam na wzorcowni taką konstrukcję na której jest szyba, deflektory i właśnie osłony na dłonie ala enduro przeznaczone do ciężkiego motocykla. Zadzwoń i zapytaj o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Robert dzieki za informacje.Czy moze jak bedziesz w poblizu tej firmy WMW ustalisz nr.telefonu bo ja jestem z drugiego konca polski i nie wiem jak sie do tego zabrac,chba ze by byla pelna nazwa tej firmy.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Służę uprzejmie http://www.wmw.com.pl/ widać te osłony na pierwszym zdjęciu od prawej, na samej górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ROBERT JESTES WIELKI.DZIEKI za dares.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi